| ![]() |
| תלונה נגד גולן טלקום | ||
| מחבר: | מאיה א (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 22/05/2019 | |
| שעה: | 16:00:28 | |
| שלום,
הייתי מנויה אצל גולן טלקום ולאחרונה התנתקתי מהם. שילמתי תמיד דרך הוראת קבע, שכנראה ובוטלה לפני התשלום האחרון - מדובר על 6 ימים שעליהם החוב. אני ציינתי וביקשתי כמה פעמים במהלך המנוי שלי אצל גולן טלקום שאני מעוניינת שישלחו אלי את כל הניירת לכתובת של הבית ולא אל המייל כי זה חשבון משותף עם אמא שלי. והיא זאת שמטפלת בהכל. ציינתי שכתובת המייל לא רלוונטית כלל. במהלך המנוי קיבלתי הכל מודפס בדואר, כנ"ל את המכתב מעורך הדין על התראה לפני נקיטת הליכים. פעולת שליחת המכתב הוסיפה לי לחוב עוד 69 ש"ח. אני מסרבת לשלם את עלות העורך דין כיוון שלא קיבלתי את ההתראה המודפסת בדואר ולמעשה לא ידעתי שיש חוב. הם טוענים ששלחו אל כתובת המייל שהיא לא רלוונטית. מציינת שאין לי בעיה לשלם את החוב של ה6 ימים. אלה רק את עלות עורך הדין. דיברתי עם נציגה מיד עם קבלת המכתב, החזיקה אותי על הקו 1 שעה שלמה וסרבה להעביר אותי למנהלת. לבסוף העבירה אותי למנהלת וזאת טענה שאין לה איך לעזור לי כי זה לא בשליטתם וזאת הדרך שהם פועלים בה ושולחים רק את ההתראות למייל (כל שאר הממסמכים לדואר). האם יש מה לעשות בנידון? האם התלונה שלי רלוונטית? אשמח לעזרתכם.. זה מתסכל ומעצבן.. תודה! | ||
| 22/5/2019 16:00 | מאיה א |
תלונה נגד גולן טלקום |
| 23/5/2019 16:38 | המועצה לצרכנות |
re:תלונה נגד גולן טלקום |