| ![]() |
| הסכם שנאמר בעל פה הסותר את ההסכם הכתוב, אשר מוכחש ע | ||
| מחבר: | גולדי 11 (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 22/05/2019 | |
| שעה: | 09:58:03 | |
| שלום רב,
אנסה לקצר - רכשנו מזרון מחברת נייט סליפ בעלות של כ- 8,000 ש"ח, איש המכירות כדי לסגור את העסקה היקרה, הרגיע אותנו שכדי שנוכל לנסות את המזרון לתקופה של 30 יום, נוכל להוריד את אריזת הניילון בצורה מסודרת ולשמור בצד וזאת בניגוד להסכם הכתוב שבו כתוב שהורדת האריזה מבטלת את הזכות להחליף. הוא ציין שלא ניתן לשנות את החוזה, אך שאנחנו נסמוך עליו כי יש לו מספיק סמכות לקבל גם מזרון שנפתח מאריזתו. הוא ציין מפורשות שאם נחליף את המזרון, זה ללא עלויות ואם נבטל העלויות יהיו ואני מצטט "כמה מאות שקלים" כך שהנזק לא יהיה גדול. איש המכירות נראה אמין וסמכנו על מילתו. הטעות שלי היא שלא הקלטתי את השיחה ולא התעקשתי שישנה את החוזה הכתוב. קיבלנו מזרון קשה מאוד שעשה לנו כאבי גב, גם אני וגם אשתי לא יכולנו לישון על המזרון. עוד לפני שעברו שבועיים, הגענו לאיש המכירות וביקשנו לבטל את העסקה מכיוון שלא מצאנו מזרון אחר רך בחברה. איש המכירות הפך את עורו והכחיש שסגר איתנו דברים בעל פה ובמילים אחרות אמר מה שלא כתוב לא קיים. עכשיו כדי לבטל את העסקה הם מבקשים 2500 ש"ח כדי לקבל בחזרה את המזרון ולבטל את העסקה . כנראה עד שיענו אנחנו נשלם להם את הסכום כדי לבטל את העסקה ולרכוש מזרון אחר. אשמח לדעת האם יש לי קייס, משהו שאני יכול לעשות כדי לבטל הגזרה ואת הקנס הכה גבוה? | ||
| 22/5/2019 09:58 | גולדי 11 |
הסכם שנאמר בעל פה הסותר את ההסכם הכתוב, אשר מוכחש ע |
| 23/5/2019 14:44 | המועצה לצרכנות |
re:הסכם שנאמר בעל פה הסותר את ההסכם הכתוב, אשר מוכחש ע |