| ![]() |
| טיפול בגדני ומזלזל בתלונה של קשישה תלונה: 613079עו''ד מיטל בשרי | ||
| מחבר: | boris d (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 21/05/2019 | |
| שעה: | 21:08:04 | |
|
שלום גב' מיטל בשרי. אחרי עשרות פניות ובקשות את שלחת לי באימייל העתק שצולם בראי הפוך, בצורה שבלתי אפשר לקרא ולהשתמש את העתק.. - זאת בניגוד שהבטיחה לשלוח בדואר רגיל.... - מרגיש נפגע ומדובר על הפרעה מכוונת במקום מתן עזרה... אתם מתנהגים בזלזול אנשים שפונים לעזרתכם.. - לפי התרשמות מי טיפולכם בתלונה הנ"ל של קשישה אתם בוגדים לפונים לעזרתכם לטובת מוכרים... מדובר על בושת התנהגות... מושכים בכוונה חצי שנה? כדי לאפשר למוכר לגזול את קשישה.. זה ממשיך כבר חצי שנה... - בתחילה של טיפול סילפתם תוכן תלונה של קשישה... לא ביססת תלונה מבחינה חוקתי. טיפול כושל בכוונה... איזה עו"ד את גב, מיטל בשרי.. אין מילים אכזבה מטיפולכם, בוגדני ממש.. במציאות אתם משרתים מוכרים שפוגעים בזכויות של צרחן.. עוזרים לגזול כספם של חסרי אונים.. אני הולך להתלונן.. - מכאן, מבקש תשומת לבך... שאני קשיש בן 89 +, עושה עזרה הזאת בקושי רב. 1. את הבטחת לי שתישלחי מסמכים בדואר רגיל, כי אני מסתבך עם טיפול, כולל עצירות באינטרנט.. 2. תשובה של חברה "מיניפון" הגיע כי צילום שנעשה בראה הפוכה, קמו זה נראה תוך ראי. אי אפשר לקרוא!!! כל דבר הפוך... עם זאת, הצלחתי להבין מי כמה שורות של גרסה שהם מכחישים גרסה של גברת רוזנברג... כפי שזה רשום... בהקשר לזה יש לי לציין שבגרסה שלכם יש סטיות קטןקתנות, טכניות מדברים שכתבתי (אצרף אותם שוב(. - לגברת רוזנברג מצב זיכרונה החמיר אחרי שאושפזה בבית החולים, והיא אף לא זוכרת שראתה את מכשירים.. - מדובר על אישה ישרה וכל דברים שאמרה דאז שדיברנו בטלפון עם נציגה של מועצה, בשעה שביקרתי אותה בבית אבות , דברים אמתיים, שלאדם ישר ללא דופי.. 3. זאת אומרת שהם ביזמתם נכנסו לחדרה ושכנו אותה לקנות ולכתום על קניה מכשירים.. 4. מלבד כל דברים של מבוא הנ"ל יש חוקי מדינה שקובעים זכויות וחובות בקניה, וקלפי קניה של קשישה במאוחד.. זה שקראתי בפרסומים של מועצה... 5. בהקשר לטענותיהם (יש להם עו"ד? כנראה) שהם יוצרים מניפולציות מילוליות, ברור שהם חייבים להחזיר לקשישה כסף גם לפי חוק.. כי אין להם כל סמכות ליצר תנאים שסוטרים דברי של חוק.. כי נראה שהם לא מבינים פרופורציות... ג.נ. תעזרי בבקשה לסיים את הנושא... הם יחזירו כסף עד גרוש אחרון ככה או ככה. בכבוד רב בוריס דוברובנסקי... לא יכולתי לקראו תשובתם. תעשי טובה שלחי לי העתקים מסמכים בדואר רגיל.. הינה גרסה של תלונה: תלונה על סחיטה קשישה ע"י חברה מיניפון, ביטול קניה מכשירי שמיעה. | ||
| 21/5/2019 21:08 | boris d |
טיפול בגדני ומזלזל בתלונה של קשישה תלונה: 613079עו''ד מיטל בשרי |