| ![]() |
| עזרה דחוףףףף | ||
| מחבר: | שימרית (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 21/05/2019 | |
| שעה: | 18:19:58 | |
| שלום רב,
אתם הכתובת האחרונה ואולי מכם אקבל עזרה. אנחנו דיירים המתגוררים בבניין בירושלים, ברחוב אליעזר שילוני דירה 40 קומה 8. חתמנו חוזה מול פרץ בוני הנגב (הטעות הגדולה של חיינו) ל3 שנים + שנה אופציה. כעת אנחנו 3 חודשים לקראת סיום החוזה. ביקשנו לעזוב את הדירה והתבקשנו למצוא שוכר חלופי. מצאנו שוכרים, מנהל הכספים (ניצן) לא אישר אותם ללא כל בדיקה של מצבם הכספי, אלא רק בגלל גילם ועיסוקם. לאחר ששוחחתי איתו על אי חוקיות הנושא הוא בדק את התדפיסים שלהם, ואישר אותם. הוא אמר שמוכן לחתום איתם רק לשנה ושלושה חודשים, הם הסכימו (למרות שזה לא היה רצונם) סגרו על מחיר וחתמו על הצעה לחוזה, בו מסרו שק ביטחון. אותנו החתימו על ביטול חוזה. והתאריך שנסגר היה 1.6.19 הזמנתי הובלה, סגרתי חוזה, והכנתי הכל למעבר הדירה. ביום 20.5 הגיעו השוכרים החלופים לחתום על חוזה, הגיעו עם צקים מוכנים, ולאחר שחתמו על מס' עמודים נוכחו לראות כי ניצן הוסיף להם עוד 3 חודשים לחוזה. הם רתחו, וכאשר הנציגה שלהם ניסתה לתפוס את ניצן ולבדוק את פשר הדבר, הוא אמר שזה מה שאפשרי, ניתק את הטלפון והפסיק לענות לטלפונים. הם מבחינתם הרגישו מרומים ולכן מאותו הרגע החליטו שאינם מוכנים לחתום חוזה. יום למחרת הם שוחחו עם ניצן שאיכשהו הוציא אותם מדעתם כאשר אמר להם תיכנסו לשנה וחמישה חודשים ותמצאו דייר חלופי אחרי שנה. לאחר ששוחחתי איתו והסברתי לו שוב ושוב את בעייתיות העניין הוא הסכים שהם יחתמו לשנה, הסברתי לו שהם אינם רוצים כיוון שחשים מרומים! שוחחתי איתו שוחחתי עם אלי ביטן, ועם שניהם ההתנהלות הייתה כמו בשוק. התנהלות מזלזלת, בלי ניסיון לנסות להקשיב, בלי ניסיון לעזור. אני חתמתי חוזה רק לאחר שקיבלתי מהם אישור שהכל סגור, רק לאחר שחתמו בצעה לחוזה מוסכמת וסיכמו את התנאים. לאחר שהחתימו אותי על ביטול חוזה אני הלכתי וחתמתי חוזה. וכעת בגלל התנהלות לא ישרה ולא תקינה שלהם החוזה נפל. ואני צריכה להיות מחויבת לשני חוזים. אני מבקשת בכל לשון של בקשה שאם יש לכם דרך לעזור לנו זה יהיה יותר ממבורך. בברכה, שימרית 0546608002 | ||
| 21/5/2019 18:19 | שימרית |
עזרה דחוףףףף |
| 23/5/2019 09:32 | המועצה לצרכנות |
re:עזרה דחוףףףף |