חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עסקת השכרת מדפסת שנעשתה מרחוק
מחבר:חוי רווח (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:21/05/2019
שעה:15:37:55

בקשתי להשכיר מדפסת למשרדי הכולל שלושה עו"ד ומזכירה, בקשתי שהמדפסת תבצע סריקה ו/או צילום ו/או שליחת פקס של מסמכים רבים בו זמנית , החברה שלחה לי טופס הצעת מחיר של מדפסת שלטענתם הייתה אמורה לענות על הצרכים המפורטים, לאחר שחתמתי על ההצעה ושילמתי את השכירות לתקופה של חודשיים הם סיפקו המדפסת למשרד. לאחר שהתקינו אותה וטרם עזיבת המתקין החתים אותי על חוזה השכרה. לאחר שימוש של יומיים במדפסת התברר לי שהיא לא יכולה לקלוט יותר מ 15-20 דף בפעולה אחת, פניתי לאיש המכירות, לטענתו אם רצוני במדפסת אחרת עלי לשלם סך של 500 ש"ח ומעלה לחודש כאשר על המדפסת הקיימת שילמתי 200 ש"ח לחודש, כמובן שהתנגדתי אך הוא עמד על דעתו שאין ביכולתי לבטל העסקה, פניתי כמה פעמים בדוא"ל וכן שלחתי מכתב ביטול, כמו"כ שלחתי לחברה את המדפסת חזרה, הם לא מוכנים לבטל העסקה. אדגיש שעל החוזה רשום שהוא תקף ל 4 שנים ואם החברה רוצה לבטל החוזה היא יכולה לעשות זאת בהודעה של חודש ימים מראש בלבד. אילו הייתי מעלה בדעתי שמדובר בעסקה ל 4 שנים ללא פתח מילוט אין ספק שלא הייתי מבצעת העסקה הנ"ל. החברה לא מוכנה לבטל העסקה מאחר שאיני מוגדרת כצרכן בהיותי עסק קרי, משרד עו"ד. מה עלי לעשות
21/5/2019 15:37 חוי רווח ביטול עסקת השכרת מדפסת שנעשתה מרחוק
22/5/2019 14:27 חוי רווח    re:ביטול עסקת השכרת מדפסת שנעשתה מרחוק
22/5/2019 14:28 חוי רווח    re:ביטול עסקת השכרת מדפסת שנעשתה מרחוק
23/5/2019 16:22 המועצה לצרכנות       re:re:ביטול עסקת השכרת מדפסת שנעשתה מרחוק