חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

רכשתי מכשיר מהוט מוהייל ועשיתי עלו ביטוח וגיליתי שעשו לי ביטוח על מכשיר שכלל לא שלי
מחבר:יקיר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:20/05/2019
שעה:21:26:33

שלום רבב אני חיוב לדעת ואני מבקש עזרה קטנה כי רכשתי מכשיר מהוט מובייל וגיליתי לאחר כמה זמן שעשו לי ביכלל ביטוח על מכשיר שכלל לא שלי שהתקשרתי למוקד השירות נתתי את המספר הסידורי של המכשיר שקניתי מהחברה ואמרו לי שאין ביטוח כלל על הדגם זה ויש על מספר אחר אמרו לי ובדקתי אמרתי שזה כלל לא שלי וביקשתי לימחוק את המספר הסידורי ואת המכשיר שרשום כי זה לא שלי המספר הסידורי והמכשיר שאמרו לי אז רציתי לדעת עים החברה מחויבת לירשום בחשבונית את המספר הסידורי של איזה דגם יש מכשיר או שזה תקען שרשום שיש רק ביטוח בלבד כי ביקשתי שהיה רשום בחשבומית כול חודש כול עוד אני רשום בשירותיי התיקונים ביקשתי שהירשמו את הדגם של המכשיר אך אמרו שלא מוכנים לירשום כלל עים זה חוקי ביכלל שדוחפים לי ביטוח שח מכשיר שלא שלי כלל ולמי ליפנות כדי שיטפלו באותה חברה המשרד התיקשורת אמר לי ליפנות למועצה לצרכנות ולרשות להגנת הצרכן לצעריי אין לי מסמכים כי החברה לא מוכנה לימסור לי מסמך שרשום שהיה על דגם שנעשה עלי הביטוח לא מוכנים כלל אז אני יכול להגיש אצלכם תלונה ?
20/5/2019 21:26 יקיר רכשתי מכשיר מהוט מוהייל ועשיתי עלו ביטוח וגיליתי שעשו לי ביטוח על מכשיר שכלל לא שלי
21/5/2019 15:11 המועצה לצרכנות    re:רכשתי מכשיר מהוט מוהייל ועשיתי עלו ביטוח וגיליתי שעשו לי ביטוח על מכשיר שכלל לא שלי
21/5/2019 15:20 יקיר       re:re:רכשתי מכשיר מהוט מוהייל ועשיתי עלו ביטוח וגיליתי שעשו לי ביטוח על מכשיר שכלל לא שלי
21/5/2019 15:21 יקיר       re:רכשתי מכשיר מהוט מוהייל ועשיתי עלו ביטוח וגיליתי שעשו לי ביטוח על מכשיר שכלל לא שלי