| ![]() |
| קניית רכב חדש עם טרייד אין | ||
| מחבר: | ניסן נייזוב (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 20/05/2019 | |
| שעה: | 18:37:06 | |
| למועצה שלום רב,
אני רציתי להתייעעץ בנוגע לנוגע לעסקאות רכב אשר עשיתי וברצוני לבטל. הגעתי לסניף השפלה של טיוטא ברמלה בכדי לבדוק מחירים ואולי לרכוש 2 רכבים חדשים. בבעלותי 2 רכבים טיוטא קורולה 2005 ללא שעבוד , וקאיה ספרטאז אשר נמצא בהלוואה ושעבוד דרך אלבר. במהלך השיחה וההתרשמות שלי מהרכבים החדשים שרציתי לקנות טיוט chrוטיוטא יאריס. חדשים מחברה. בררתי מול הנציג של טיוטא ועשינו סימולציות עם מחיר משוער שאני יקבל על הקורולה שלי שהוא 6000 והקאיה 42000 שבוצע ע"י איש הרכבים והמשכנו בעסקה חשוב לציין שבמהלך כל השיחה שלי עם הנציג מכירות נאמר לי שאין כל בעייה בביטול העסקאות עד שהרכב לא מתקבל סופית. כעט יצרתי עם הסוכנות קשר כ5 ימים לאחר העסק ה הגעתי לסניף בכדי לבטל את העסקה נאמר לי כביכול שלא ניתן לבטל אותה בלי קנס של 5000 שח למרות שהובטח לי לכל הדרך שאין בעייה בביטול העסקה והסכום הראשוני ששילמתי שהוא כביכול 2000 שח לכל רכב שהוזמן לא יוחזר בגין הקנס. חשוב לציין שהסברתי לחברה שנאמרו לי דברים אחרים בעת חתימת החוזה שאין בעייה והכל בר ביטול כעט טוענים שחתמתי על כך שאני מחוייב בקנס אם אני מבטל את העסקאות ומידע זה כתוב על גבי החוזה מכירה. מקרה הזה הוא הונאת הצרכן וכעט מחייבים אותי או לשלם קנס רק על רכב אחר משום מה על הקאייה או להמשיך לעסקת המקור. מה ניתן לעשות האם יש אפשרות להילחם בהם. בשיחה עם הנציג שביצע את העסקה טוען שכן אמר שזה כרוך בקנס אולם אני זוכר בוודאות ששאלתי אותו שעדיף שאחשוב על הדברים ואנוח טוב אחרי תורנות של 30 שעות בבית חולים וכן גם אתייעץ עם אשתי ואחרכך אחתום על כך הוא טען שעדיף לחתום על העסקה משום שהמחיר שקבלתי על הטרייד הוא לא ישמר וגם אין לי ממה לפחד כי אין קנס לביטול העסקה עד לקבלת הרכב. עומדת השאלה האם אני יכול ללכת לבית משפט שבוצעה פה הטייה והונאת הצרכן? או שמא בית המשפט יטען שיש חוזה חתום ואין מה לעשות | ||
| 20/5/2019 18:37 | ניסן נייזוב |
קניית רכב חדש עם טרייד אין |
| 21/5/2019 14:17 | המועצה לצרכנות |
re:קניית רכב חדש עם טרייד אין |