חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

שיעורי נהיגה שלא מומשו "פג תוקף"
מחבר:דניאל בריסקין (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:19/05/2019
שעה:14:27:49

שלום,
רקע השאלה: לפני כשלוש שנים רכשתי 2 חבילות שיעורי נהיגה (בסגנון 28 שיעורים + טסט פנימי + טסט חיצוני) בבית ספר לנהיגה בירושלים. המשכתי ללמוד למשך כמה חודשים, אך מסיבות אישיות נאלצתי לעצור את השיעורים ולהקפיא עד להודעה חדשה. חזרתי בימים האחרונים אל בית הספר עם טופס ירוק מחודש והגעתי למקום עצמו על מנת להסביר את הסיטואציה ולבקש לחדש את השיעורים.
היה לי ברור שאת השיעורים שכבר לקחתי לא אוכל להחזיר והם לא יחשבו כלל, אבל רציתי להשתמש בכמות השיעורים שעוד נותרו לי כדי לסיים את לימודי הנהיגה. בבדיקה מהירה במחשב שהיה במקום ראיתי כי כרטיס התלמיד שלי עדיין קיים, רשום בו בפירוש כי כבר עשיתי 13 שיעורים וכי נותרו עוד 42 שיעורים שלא עשיתי - וכמובן רשום שכל התשלום עליהם עבר בהצלחה (והסכום המדויק). כאשר שאלתי אם אוכל להשתמש בשיעורים שהצטברו (42 השיעורים ששולמו) נאמר לי ש"לא בטוח וצריך לשאול את המנהל" ובשיחה מהירה ביותר למנהל (בלי אפילו להסביר את הסיטואציה כמו שצריך) התשובה הייתה "לא ניתן לשמש אותם" ושאני צריכה לרכוש שיעורים מחדש.
בידיי עדיין יש את החשבוניות המקוריות בהן רשום כמה שילמתי ועל איזה מוצרים, ובנוסף הסכם שחתמתי ובו לא מוזכר כל "תוקף" לרכישה, אני לא רוצה לבקש החזר, פשוט רוצה לוודא שהם נותנים לי להשתמש בשיעורים שכבר רכשתי בהמון כסף!
באיזה צעדים עלי לנקוט?
19/5/2019 14:27 דניאל בריסקין שיעורי נהיגה שלא מומשו "פג תוקף"
20/5/2019 09:30 המועצה לצרכנות    re:שיעורי נהיגה שלא מומשו ''פג תוקף''