חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ריהוט
מחבר:שני (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:18/05/2019
שעה:23:57:10

שלום,
רכשתי מיטת יחיד סטנדרטית מאחת הרשתות. מיטה זהה למיטה שכבר יש לי ( ההזמנה הקודמת פשוט שוכפלה כעת). חוייבתי להזמין דרכם הובלה והתקנה. ב-5.5 בצהריים סופקה והורכבה המיטה בביתי. כאשר הגעתי הביתה ב-16:00 מייד שמתי לב כי לארגז המצעים המגיע עם המיטה לא הורכבו סטופרים ולכן אינו נעצר בקו חזית המיטה אלא נכנס פנימה. התקשרתי מייד לסניף ממנו ביצעתי את הרכישה, הסברתי את המצב והדגשתי כי אינני מעוניינת במיטה אם כך זה נשאר. הסבירו לי כי עליי לפנות לשירות לקוחות למחרת בבוקר כי כעת סגורים. למחרת בבוקר התקשרתי לשירות הלקוחות, שלחתי צילום של המיטה. לאחר בדיקה חזרו ותיאמו עימי מועד למרכיב שיגיע להתקין סטופרים לארגז - 15.5 בין 8:00 ל-11:00, בלית ברירה הסכמתי להמתין ושוב הדגשתי כי אינני מעוניינת במיטה כפי שהיא כיום. הגיע ה-15.5 ומי לא הגיע? המרכיב. בסביבות 10:30 התקשרתי לשירות הלקוחות ואמרו לי שאני ברשימה והוא יגיע, לאחר מספר דקות התקשרו ואמרו שלא יגיע היום, רצו לתאם מועד חדש לשבוע לאחר מכן, שוב בשעות הבוקר בלבד. חשוב לציין שביום שנקבע נלקח חופש מהעבודה על מנת לקבל את המרכיב. לא הסכמתי לדחות, ביקשתי לבטל את העיסקה ושיגיעו לקחת את המיטה - לא הסכימו. התקיימו מספר שיחות הן עם הסניף המקומי, הן עם שירות לקוחות, הן עם מנהלות ברשת בכולן לא ניסו לבוא לקראתנו כלל, מבחינתם - בעיה שלנו.
האם אכן עליי לספוג את השירות הקלוקל, ההתקנה הפגומה והיחס המזלזל?
18/5/2019 23:57 שני ריהוט
19/5/2019 13:29 המועצה לצרכנות    re:ריהוט