| מחבר: | זוג (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 16/05/2019 |
| שעה: | 11:07:16 |
|
תודה על התגובה.
לא לגמרי הבנתי אם יש פה עבירה על החוק או לא.
הפרטים הם כאלה:
בדצמבר 2018 הזמנו חבילת נופש ליוני 2019.
במאי 2019, כחודש לפני הנופש, החברה הודיעה שטיסת החזור נדחית ב-8 שעות.
סירבנו לדחייה כי שעת החזרה הזו לא נוחה לנו (למעשה הסיבה היחידה שרכשנו את החבילה מאותה חברה, היא שהם הציעו לנו את הטיסה הספציפית במועד המקורי- ואפילו שילמנו יותר עבורה מאשר על חבילה אחרת עם טיסה פחות נוחה).
החברה הסבירה לנו שהטיסה בוטלה ע"י הספק ולכן הם מציעים לנו או לדחות את שעת הטיסה ב-8 שעות ולקבל הטבה של ביטוח נסיעות חינם בשווי כמה עשרות דולארים, או לבטל את כל ההזמנה ולקבל החזר כספי.
מכיוון שהמשמעות של ביטול החבילה כעת בעייתית עבורנו כי כיום יש כבר פחות היצע של חבילות נופש למועד של חודש מהיום, הסכמנו לדחיית הטיסה.
אבל אנחנו נפגעים מכך- לא כלכלית אלא במובן של הנוחות שלנו- החזרה היא באמצע הלילה כאשר למחרת בבוקר יש לנו אירוע.
ולכן השאלה היא האם זה חוקי להודיע חודש מראש על ביטול טיסה ודחייה לטיסה אחרת שיוצאת 8 שעות לאחר מכן.
אם החברה דוברת אמת ואכן הספק ביטל את הטיסה, מדובר בהרבה אנשים שביצעו הזמנה ומשנים להם מרכיב מהותי בהזמנה. אופצייה לביטול ההזמנה וקבלת החזרת כספי לא מפצה כאן, כי האופציות שהיו פתוחות בפנינו במועד ההזמנה כבר לא רלוונטיות חודש לפני תאריך הנופש- יש היום הרבה פחות היצע והמחירים גבוהים יותר.
נשמח לתגובה,
תודה |
|
|