| ![]() |
| re:re:ביטול עסקה וסירוב מטעם החברה | ||
| מחבר: | בוריס חנימוב-קורס אייבי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 15/05/2019 | |
| שעה: | 20:58:22 | |
|
ראשית, האם יש בידך תיק עוסק מורשה והמכירות וקורס ההכשרה מתמבעים במסגרת היותך עוסק? היי תודה רבה על המענה ,אני עוסק מורשה ,אך לא בתחום האייבי , אלא בתחום הנדל"ן ,קורס ההכשרה הוא פרטי, ואין שום קשר למסגרת היותי כעוסק . היה והתשובה שלילית, כיצד התבצעה ההתקשרות? ההתקשרות התבצעה טלפונית , לאחר שהייתי בוובינר של יעל גלזר , בסוף הוובינר היא ציינה את מחיר הקורס ושהוא מוגבל לנרשמים באותו יום . השארתי את פרטי הנייד שלי שיצרו איתי קשר, כעבור כמה דקות נציג שלהם חזר אליי ,ובאותו ערב סגרתי איתם טלפונית . בנוסף, האם ישנו הסכם התקשרות אשר קובע את תנאי הביטול? לא , הם שלחו לי מייל ושם לא רשום שום אזכור על תנאי הביטול . הנה המייל שקיבלתי : שלום בוריס חנימוב, אני מברכת אותך על החלטתך להצטרף לתוכנית להקמת עסק מקצועי באיביי :) התוכנית מתחילה בתאריך 21/3/19 ב-21/3/19 מתחילה ההכנה לסדנת הבוטקאמפ בקבוצת הפייסבוק. עד הסדנה יש למלא את כל התרגילים, זהו תנאי להשתתפות בתוכנית. בקבוצה נעבור על המוצרים שניתן למכור. הנה כמה פרטים חשובים ביותר לגבי הפגישה הפיסית שלנו: הסדנה מתקיימת ביום שלישי, 26/3/19 ב - BDO, מנחם בגין 48 ת"א, קומה 10, כיתת כרמל באותו יום כבר מתחילים איתנו 21 ימי הליווי והאימון הראשונים, כדי שתצאו עם התוצאות הטובות ביותר. הסדנה מתקיימת עד השעה 16:00 ההתכנסות מתחילה בשעה 9:00, הרצאת הפתיחה מתחילה בשעה 9:30 בדיוק. שימו לב : בגלל עבודות הרכבת הקלה וגורמים נוספים התנועה לעתים כבדה מאוד, אנחנו ממליצים להגיע בתחבורה ציבורית או לצאת בשעה מוקדמת כדי להגיע בזמן. יהיה מזגן והוא יופעל! אנא הביאו איתכם סוודר / עליונית / צעיף. המוח שלנו בנוי כך שהוא לומד טוב יותר כשקריר, ולכן המזגן בפנים יעבוד בעוצמה, אז בואו עם משהו לשים עליכם. למי שתכנן על תנומה קלה באולם חמים, אני ממש לא מעודדת את זה בדרך שלך להקמת עסק מצליח באיביי ולכן נעזור לך לשמור על ערנות גבוהה נא להביא כלי כתיבה נוחים לכם. אנא הביאו מחשבים ניידים לצורך תרגול, כולל כבל הטענה אוכל ושתיה במהלך האירוע תוגש שתיה חמה וקרה וכיבוד קל. למי מיועדת התוכנית להקמת עסק מקצועי באיביי? לאנשים שרוצים למכור באיביי אבל טרם התחילו בכך או שעוד לא מכרו מעל 10 מוצרים. אם כבר מכרתם מעל 10 מוצרים, בבקשה פנו אלינו ונבדוק את התאמתכם. ניפגש בימי ההכנה ולאחר מכן נתראה בסדנה ונתחיל את התוכנית המעולה הזאת! יעל גלזר | ||
| 15/5/2019 14:17 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקה וסירוב מטעם החברה |
| 15/5/2019 20:58 | בוריס חנימוב-קורס אייבי |
re:re:ביטול עסקה וסירוב מטעם החברה |
| 16/5/2019 13:19 | המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול עסקה וסירוב מטעם החברה |