חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

בגד פגום
מחבר:מירי פ (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:15/05/2019
שעה:14:25:35

לפני חג הפסח ב11/4/19(לא בטוחה) רכשתי שמלה שחור לבן
לפני הקניה התעניינתי באם אין בעיה שהצבע השחור יעלה על הלבן. התשובה היתה תכבסי 30 מעלות כביסה קצרה, ואין לך מה לדאוג. שוב שאלתי אם זה לא כרוך בניקוי יבש או טיפול מיוחד כיון שהמוצר נקנה בעבור ילדה. לאחר שהשתכנעתי שאין בעיה רכשתי את השמלה.
לאחר לבישה אחת כיבסתי את השמלה לפני ההנחיות! יתירה מכך הפעלתי תוכנית קצרה ורק עם השמלה בלבד ללא בגדים נוספים.
לצערי, כמו שחששתי לאחר הכביסה הבחנתי בכתמים שחורים על החלק הלבן. עלי לציין שאין הוראות כיבוס על הבגד !!!!!!
שוחחתי עם החנות ונאמר לי להביא להם את הבגד לבדיקה ויחזרו אלי עם תשובה תוך שבוע עד עשרה ימים.
הבגד הוחזר להם ב3/5 . לאחר שבוע התקשרתי לקבל תשובה יום אחרי יום ולא הרפיתי לבסוף קבלתי תשובה. שעלי לקנות חומר מלבין ציציות ולכבס איתו ע"מ להלבין את הכתמים. תשובה זו לא סיפקה אותי שכן לא קניתי בגד שאצטרך לכבסו עם חומר מלבין ובקשתי לשוחח עם מנהל החנות שעד הרגע לא יודעת את שמו. באחד מהטלפונים ב14/5/19 לאחר כמה ימים הוא ענה לטלפון (ולא מוכרת) והסביר לי שהכתמים הם מועטים וממש אין בעיה ללבוש כך את הבגד . כשניסיתי להתווכח איתו הוא טרק לי את הטלפון.
בקשתי את עזרתו של בעלי שידבר איתו ואז אמר לו בטלפון שאין לי מה לדבר איתך .... וטרק את הטלפון גם לו.
בשעות אחה"צ עבר בעלי דרך החנות לנסות לדבר איתו ושם נאמר לו , אני לא חייב לך כלום ואני מוגן מבחינה חוקית.
מה כבר קנית , בית? קניה בשווי 10,000$. אתה חופר לי ואין לי מה לדבר איתך יותר. לא חייב לך כלום!!!!!!!
את השמלה לקחנו מהחנות.
אבקש את עזרתכם בעניין שכן הדברים מעידים בעד עצמם.
15/5/2019 14:25 מירי פ בגד פגום
16/5/2019 10:30 המועצה לצרכנות    re:בגד פגום