חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

שעון סמסונג גאלקסי חדש שלא תקין
מחבר:מורן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:14/05/2019
שעה:13:45:49

קניתי שעון סמסונג גלקסי החדש כמובן שפתחו לי אותו כבר בסניף על מנת לראות שלא חסר שום חלק בחבילה והתחלתי להשתמש בשעון כדי לרוקן את הסוללה ולאחר מכן להטעין הטענה ראשונה טובה. לאחר תום ההטענה השעון רתח מחום באופן לא רגיל. ניסיתי לראות אם גם בהטענה הבאה זה יקרה וזה באמת קרה. את השעון רכשתי יחד עם חברה שרכשה בדיוק את אותו שעון באותו זמן והשוונו בין השעונים לאחר הטעינה ושלה לא הגיעה למצב רתיחה הזוי כמו שלי אלא רק היה חם קלות. הלכתי לסמסונג בתוך ה14 ימי עסקים על מנת לבקש החזר כספי על מוצר שניתן לי מלכתחילה לא תקין. או על מנת לקבל שעון חדש. אך הם מתעקשים שאכניס למעבדה ומשם הדרך כבר ידועה-אכניס למעבדה יתקנו אולי את עניין הסוללה ויהרסו משהו אחר בשעון. אני לא מעוניינת ! שילמתי על מוצר חדש וקיבלתי מוצר לא תקין מהחברה עצמה!!! מה עושים?!
סמסונג טוענים שאי אפשר לתת החזר כספי בגלל שנעשה בו שימוש אבל כדי לעלות על הבעיה הייתי חייבת להשתמש ולרוקן את הסוללה על מנת להטעין ואז לגלות את התקלה.
הם גם טוענים ששישי ושבת הם כן ימי עסקים כי הם עובדים בימים אלה אבל אם אני לא טועה לפי חוק שבת זה לא יום עסקים וגם שישי לא כ"כ .. מה כדאי לעשות?!
14/5/2019 13:45 מורן שעון סמסונג גאלקסי חדש שלא תקין
14/5/2019 17:53 המועצה לצרכנות    re:שעון סמסונג גאלקסי חדש שלא תקין