חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עסקה מתמשכת
מחבר:שיר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:13/05/2019
שעה:17:53:34

שלום רב!

הגיע לביתי אדם שמכר לאמי ערכת לימודים אינטרנטית למשך 3 שנים. במעמד העסקה אותו אדם ״דחף״ לאחי הקטן ״מתנות״ - טבלט ודי וי די נייד ולחץ עליו לפתוח אותם כדי שיראה לו איך להשתמש בהם. אציין שהטבלט לא עבד ואותו אדם החליפו באחד חדש שעדיין ארוז באריזתן המקורית ומעולם לא נפתח.
לאחר יום עסקים אחד התקשרנו לבטל את העסקה, אותו אדם טוען שהטבלט (שעדיין סגור) והדיוידי שלא הוכנס לחשמל או נעשה בו כל שימוש רק נפתחה האריזה (שהתקבלה כשהיא סגורה במדבקה של אותה החברה), שאין להם שום שימוש לצורך אותו שירות שקנינו יעלו לנו 1000 שקלים ושהם נחשבים ״טובין פסידין״, ואם לא נשלם את הסכום הזה ונחתום שלא נתבע את אותה החברה הוא לא מוכן לבטל את העסקה.
כרגע הוא טוען שהטאבלט הוחלף בטאבלט לא חדש ששמו עליו תוכנות והוא פעם נפתח (לא על ידנו) ובגלל זה הוא נחשב מוצר פתוח. אני קראתי שכל מוצר שלא נפתח ע״י הלקוח והוא באריזות המקורית בר החזרה - שאלתי היא האם הוא חייב להחזיר לי כסף על הטאבלט? מה לגבי מכשיר הדיוידי?
אני רוצה להוסיף שהמכירה שלו הייתה אגרסיבית מאוד, נכנס לביתנו, לחץ לחתום על העסקה ואמר שאם לא נסגור עכשיו המחיר יקפוץ באלפי שקלים.
13/5/2019 17:53 שיר ביטול עסקה מתמשכת
14/5/2019 13:54 המועצה לצרכנות    re:ביטול עסקה מתמשכת