| מחבר: | נופר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 12/05/2019 |
| שעה: | 00:09:26 |
|
שלום רב,
בתאריך ה-11.5.19 רכשנו בנייק רחובות מספר פריטים בסך 199.8 ש"ח. כאשר חזרנו לביתנו אשר בנתניה החלטנו להחליף את הפריטים בסניף הקרוב לביתנו- סניף עיר ימים נתניה.
תחילה אציין כי הקניון נפתח חצי שעה מצאת השבת (צאת שבת 20:03) והמתנו לפתיחת החנות שהייתה בשעה 21:10! חנות זו הייתה האחרונה להיפתח בכל הקניון.
כאשר נכנסנו, ניגשנו למוכרן לבקש ממנו דגם נעליים שאותו אני רוצה לקנות במקום המוצרים שרכשתי (דגם air 270 צבע 001). לטענת המוכר המוצר לא היה במלאי אז נאצלתי להמתין פעם נוספת שיבדקו עם סניפים אחרים שלא ענו במשך דקות ארוכות. לאחר שאמרתי למוכרנית שאני מעוניינת בנתיים לקבל זיכוי היא אמרה שבשום אופן לא ניתן לקבל זיכוי מסניפי אאוטלט ושנחזור לסניף בו קנינו להחליף.
יש לציין שחזרנו מהדרום והיינו אצל משפחה שלא ראינו המון זמן עקב המצב הביטחוני ועברנו בדרך, יש לציין שלא הכרנו את המתחם לפני כן ולא ידענו כי מדובר באאוטלט, על גבי הקבלה לא מצוין ולו במילה אחת כי לא ניתן להחליף פריטי "אאוטלט" בסניפים רגילים, מה גם שהחנות לא מוגדרת כאאוטלט כי נמכרים בה פריטים שבחנויות אחרות. המוכרנית בסניף עיר ימים הציעה לי "ללכת אליהם" וליסוע שוב 50 דקות לרחובות מנתניה או לחילופין ליסוע לזכרון יעקב שלא פתוח בשבת ואין באפשרותי בשום זמן במהלך השבוע ליסוע לשם ואני לא אקח יום חופש במיוחד כדי להחליף את הפריטים. יש להוסיף כי לא מדובר בכך שרציתי זיכוי כספי, רציתי לקחת נעל אחרת (שההפרש עליה הוא עוד 500 שקלים!) מה עליי לעשות? לא נכתב בשום מקום שלא ניתן להחזיר בסניף.. |
|
|