| מחבר: | הילה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 07/05/2019 |
| שעה: | 12:42:14 |
|
פתחתי פנייה לפני כשבוע אצלכם:
רכשתי פלאפון נייד מיבואן מורשה עם מטען מסויים שאני יודעת שמגיע בחבילת המכשיר (התעקשתי על זה כיוון וזוהי הטענה מהירה ואמרו שאכן מגיע), לא קיבלתי את המטען אלא מטען איטי ביותר (בטכנולוגיה ישנה), הלכתי ושוחחתי מספר פעמים עם בית העסק, פעם ראשונה בערב חג המוכר מתווכח איתי על נתונים שהוא כמובן טועה בהם ומתווכח איתי שזה המטען שמקבלים (אפילו התערב איתי). דיברתי עם היבואן הרישמי שכביכול מספקים להם את המכשירים ונוכחתי לדעת שאני צודקת כמו שטענתי ושזה אינו המטען שאמור להגיע בערכה. אני מתגוררת בחיפה אבל המכשיר נקנה בפ"ת, כל פעם שאומרים שיחזרו אליי זה שבוע אחרי היום שאמרו.
לאחר הגשת הפנייה אליכם ולפני כמה ימים מוכר אחר התקשר ובשעה טובה אחרי חודש (בו אני מטעינה את הפלאפון כשעתיים וחצי-שלוש), הסכים שאני צודקת. בסוף הציע לי מגן מסך לפלאפון אך זה לא סיפק אותי, מלבד העובדה שכבר יש לי (עדיין לא הגעתי לחנות מאז השיחה).
1. האם ניתן לבטל את העסקה למרות שבחוזה כתוב שמרגע הדלקת המכשיר אין אפשרות להחזר?
2. במידה ולא, האם אוכל לדרוש פיצוי מבית העסק על זמן הויכוח בחנות(כשעה), נסיעות, הטעיית לקוח (ברגע הקנייה) ועל זה שהמוכרים לא מבינים כנראה מה יוצא להם מהפה?
|
|
|