| ![]() |
| ביטול עסקה, החזרת מוצר | ||
| מחבר: | בן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 02/05/2019 | |
| שעה: | 12:31:06 | |
| שלום רב,
רכשתי אוזניות לפני כשבועיים בחנות האלקטרוניקה בדיוטי פרי (חברה המקושרת עם אופיס דיפו). הודעתי על ביטול באמצעות שליחת פקס פעמיים יום אחרי יום (הואיל והמזכירה טענה שלא קבלה על אף שהפקס נשלח למספר פקס הנכון המפורט בקבלה ויאושר הפקס על שליחה). כאשר שוחחתי עם אחראי בחברה, תחילה אמר לי לצלם את המוצר ולשלוח תמונות ולאחר מכן נאמר לי כי עלי להגיע מאזור רמת גן לשער ברוש בנמל שדה התעופה בן גוריון, מרחק 20 ק"מ מאזור מגורי, וכל זה על אף שאמרתי להם כי לא עשיתי שימוש במוצר מלבד לפתוח את ארית הקרטון. שאלתי, האם ניתן לדרוש ממני לנסוע מרחק כזה בשביל להחזיר את המוצר ? כאשר בקשתי להגיע מחר, יום שישי, לשדה התעופה, כדי להחזיר את המוצר, נעניתי כי הם עובדים רק באמצע השבוע ללא ימי שישי, כך שאני נדרש לצאת לבטל את זמנתי, לנסוע 20 ק"מ בכדי להחזיר את המוצר או שיבדקו אותו בטרם יבטלו את העסקה. מבחינת זמני ביטול העסקה, אני עומד בתקופת הביטול של 14 יום וכן במדיניות החזרת המוצרים של החברה. שאלתי לעניין הדרישה לנסוע 20 ק"מ ודווקא באמצע השבוע (דבר אשר יגרום לי לבטל זמן יקר ומשאבים) כדי להחזיר את המוצר. (כאשר נאמר לי שיש אפשרות להחזיר אותו בקניון קרית אונו המרוחק מבייתי מס' קמ בודדים. כמו כן, אודה על תשובתכם, מה נחשב כשימוש עבור אוזניות ביחס לחוק. תודה מראש על התייחסותכם, בן | ||
| 2/5/2019 12:31 | בן |
ביטול עסקה, החזרת מוצר |
| 2/5/2019 13:31 | משה |
re:ביטול עסקה, החזרת מוצר |
| 2/5/2019 17:21 | בן |
re:re:ביטול עסקה, החזרת מוצר |
| 2/5/2019 17:22 | בן |
| 2/5/2019 18:05 | משה |
re:re:ביטול עסקה, החזרת מוצר |
| 5/5/2019 11:31 | המועצה לצרכנות |