| ![]() |
| הרשמה לקורס לימודים. | ||
| מחבר: | עידן (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 29/04/2019 | |
| שעה: | 11:51:06 | |
| היי
נרשמתי לקורס לימודים דרך נציג טלפוני. הקורס כבר החל אך הוא אמר שלדעתו הפסד של שיעור רטשון הוא לא קריטי ואין בעיה מבחינת החומר הנלמד. ביקשתי שיעור ניסיון לוודא שזה מתאים אך הוא אמר שיש בעייה מבחינה ביטוחית אבל אם ארצה ארשם ובמידה ולאחר השיעור הראשון אחליט שזה לא מתאים לי הוא יחזיר את כספי חוץ מהחזר תשלום ראשון שהוא מעין דמי רישום. הסכמתי ונתתי את פרטי כרטיס האשראי. לאחר השיעור הראשון שלחתי לנציג הודעה שזה לא מתאים לי ואני מעוניין לבטל(מיד לאחר השיעור זה היה שיעור ערב). למחרת התקשר אליי הנציג והתעניין מדוע זה לא מתאים. הסברתי לו את טענותיי אך הוא הצליח לשכנע אותי לתת לקורס עוד הזדמנות. הסכמתי לצערי:). לפני הגעת זמנו של השיעור הבא התקשרתי אליו שוב ואמרתי לו שאני לא מעוניין ושחשבתי על זה קצת וזה ממש לא בשבילי וביקשתי ממנו לבטל את החיוב מלבד החיוב הראשון כמו שאמר. הוא אמר לי שעכשיו זה כבר מאוחר מדיי כי שהוא התקשר אליי לאחר השיעור הראשון נתתי את הסכמתי להמשיך בקורס. אמרתי לו שהוא הצליח לשכנע אותי לתת לזה עוד הזדמנות למרות שמלכתחילה זה לא היה בשבילי ושחוץ מזה עוד לא עשיתי יותר משיעור אחד כמו שסגרנו ועוד לא הגיע זמן השיעור השני בכלל אז זה נחשב שיעור ראשון אבל הוא אמר שזה כבר לא בידיים שלו ושאצטרך לפנות למנהל. המנהל ניסה בטענות שונות להציע לי המון קורסים אחרים ושלא הסכמתי לאף אחד מהם בטענה שפשוט לי מתאים לי ללמוד הוא אמר שזה בעייה מבחינתו לבטל כי כבר נתתי את הסכמתי. יצויין כי לא עברו 14 יום מיום ההרשמה בעת בקשותיי החוזרות ונשנות לביטול. לצערי היום הם כבר רשמו את השם שלי שם וכל פעם שאני מתקשר הם אומרים שהם יחזרו אליי ולא חוזרים ולא נותנים לי לדבר עם אף אחד שם. האם יש מה לעשות? תודה וסליחה על האורך. | ||
| 29/4/2019 11:51 | עידן |
הרשמה לקורס לימודים. |
| 29/4/2019 13:34 | המועצה לצרכנות |
re:הרשמה לקורס לימודים. |
| 29/4/2019 13:39 | עידן |
re:re:הרשמה לקורס לימודים. |