חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חנות בגדים לא מוכנה להחזיר כסף שלא בצדק! בבקשה עזרה!
מחבר:אור (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/04/2019
שעה:11:48:45

שלום!

רכשתי בגדים מחנות (בוטיק פרטי, לא רשת) ביום רביעי 17 באפריל (ממש לפני פסח)

למחרת (יום חמישי 18 באפריל) חזרתי לחנות כדי להחזיר כמה פריטים. בעל החנות היה בחנות, דלת החנות היתה פתוחה, והאורות דלקו, אבל הוא הסביר שהוא לא יכול לעשות את ההחזר באותו רגע, כי הקופה סגורה היום ואמר שאני יכול לחזור הבא יום (יום שישי) או יום ראשון.

לא יכולתי לחזור ביום שישי ולא ביום ראשון (בגלל החג והתחייבויות עבודה)

חזרתי לחנות ביום חמישי הבא (25 אפריל). הגעתי בשעות אחר הצהריים המוקדמות, אבל החנות היתה סגורה ואיש לא היה שם. לא היו שעות פתיחה או פרטים ליצירת קשר על חלון הראווה.

(הערה: כבר חיפשתי באינטרנט את החנות ואת השם הפרטי של הבעלים, אך אין נוכחות של מדיה חברתית, אין אתר, אין מידע ליצירת קשר, אין שעות פתיחה).

בפעם הבאה הבאה שהייתי מסוגל לחזור היה יום ראשון 28 אפריל ואני הגעתי ב 17.00. החנות היתה נעולה ואף אחד לא היה שם, אבל האורות דלקו, אז חיכיתי בחוץ כמעט שעה, ולבסוף הגיע בעל הבית. כשהגעתי להחזיר לו את החפצים שוב עם הקבלה וכו' הוא אמר לי שהוא יכול לתת לי רק זיכוי /שובר עבור החנות או שאני יכול להחליף את הפריטים עבור פריטים אחרים בחנות.

- באתי לחנות 3 פעמים כדי לנסות להחזיר את הפריטים, כולל פחות מ 24 שעות לאחר שרכשתי אותם, ועכשיו הוא אומר לי שהוא יכול לתת לי רק שובר.

הטענה שלו היא שהחוק בישראל אומר שיש לך רק 48 שעות להחזר. ושהוא לא יכול לעשות שום דבר בקשר לזה. וגם אם הם חברת כרטיסי האשראי מחליט לתת החזר, זה יחייב 5-7% מסכום הרכישה כתשלום.

אין בחנותו שום דבר שמציין או מבטא את מדיניות ההחזרה הזאת; ובכל מקרה באתי לחנותו בתוך 24 שעות של הרכישה המקורית, אבל הוא לא ביצע את ההחזר. ( הערה כללית, אין דרך ליצור קשר עם הבעלים או החנות כדי לברר מה שעות הפתיחה אשר לא הוצגו ולא מוצגים עד היום בשום מקום).

כל עצה / הצעות / מידע ייתכן שתוכלו להציע יהיה מאוד מוערך.
29/4/2019 11:48 אור חנות בגדים לא מוכנה להחזיר כסף שלא בצדק! בבקשה עזרה!
29/4/2019 13:10 המועצה לצרכנות    re:חנות בגדים לא מוכנה להחזיר כסף שלא בצדק! בבקשה עזרה!
29/4/2019 17:51 אור       re:re:חנות בגדים לא מוכנה להחזיר כסף שלא בצדק! בבקשה עזרה!
30/4/2019 12:02 המועצה לצרכנות          re:re:חנות בגדים לא מוכנה להחזיר כסף שלא בצדק! בבקשה עזרה!