חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עסקת רכישת סלון ייבוא מאיטליה
מחבר:גיורא (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/04/2019
שעה:09:15:21

שלום רב
בתאריך 21.4 בערב ביצעתי הזמנה לסלון 3 חלקים שאמור להיות מיובא מאיטליה. אחרי שבוע בתאריך 28.4 הגעתי לחנות וביקשתי לבטל את העסקה. מנהל החבות סירב לאשר את הביטול וטען שההזמנה כבר הועברה לאיטליה עם הכסף. ברור שהטענה אינה נכונה כי בשבוע זה חל גם חול המועד וחג פסח וגם חג הפסחא באיטליה. סה"כ עברו 7 ימים מיום ההזמנה ליום הביטול ובפועל 3 ימי עסקים.
שילמתי בכרטיס אשראי ב- 10 תשלומים כשהתשלום הראשון אמור לרדת ב- 10.5.2019. חברת האשראי מסרבת לבטל את חיובי הכרטיס שלי בטענה שחוק כרטיסי אשראי אינו מאפשר לה לעשות כן.
למרות שבהזמנה רשום שהיא אינה ניתנת לביטול כתוב שם גם ששינויים אפשר לעשות תוך 7 ימים מיום ההזמנה, מה שאומר שהיצרן לא יכול להתחיל לייצר לפני שעברו לפחות 7 ימים.
שלחתי לחברה בנוסך מכתב רשום, פקס ביטול ואני גם לוקח ביד מכתב למנהל הסניף הבוקר.
מכיוון שמדובר בסכום לא קטן, איך אני אמור להתמודד עם החברה במידה ויסרבו לבטל את העסקה? האם אני חייב להמשיך לשלם את התשלומים (מה שכרגע לפי חברת האשראי אין לי ברירה אחרת) ולקחת אותם לבית משפט?
האם יש דרך קלה יותר לחייב אותם לקבל את ביטול העסקה?
אם אצטרך לתבוע את החברה להחזיר לי את הכספים האם זה יעשה בבית משפט לתביעות קטנות? (הסכום נמוך מהתקרה של בית משפט לתביעות קטנות)
תודה על המענה וההכוונה
29/4/2019 09:15 גיורא ביטול עסקת רכישת סלון ייבוא מאיטליה
29/4/2019 13:13 המועצה לצרכנות    re:ביטול עסקת רכישת סלון ייבוא מאיטליה
30/4/2019 14:48 גיורא       re:ביטול עסקת רכישת סלון ייבוא מאיטליה
1/5/2019 09:01 המועצה לצרכנות          re:re:ביטול עסקת רכישת סלון ייבוא מאיטליה