חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מס' תלונה: 613079' טיפול בלתי סביר ע"י מועצה, עו"ד מיטל,
מחבר:boris d (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/04/2019
שעה:02:09:48

מס' תלונה: 613079' טיפול בלתי סביר ע"י מועצה, עו"ד מיטל,. 4 חודשים מכל נסיבות נראה שגב מיטל מושכת צתן תשובה בכוונה.

מחבר: בוריס דוברובנסקי
כתובת לתשובה מכתבים: הרותם 49. דירה 35 ; חיפה 3584322
- אני פועל בשמה של גב' אירית רוזנברג, בת 93, ניצולת שואה גרה בבית אבות, בחיפה...

מבקש לדעת למי אפשר להתלונן על תפקודה בלתי סביר של עו"ד מועצה, מיטל ליפני להגיש תלונה למבקר מדינה??
ביקשתי לשלוח לי העתקים התכתבות של מועצה עם מוכר, חברה "מיניפון" בחיפה... אני מבקש למסור ביקשתי לכתוב תשובה בדואר רגיל., בגלל שחשבון אימייל שלי ששציינתי- נקפה ע"י וירוס. ואיני יכול לקבל דואר שם...
- מבקש לשלוח את המסמכים של טיפול בתלונה הנ"ל בדואר רגיל לפי כתובת שציינתי הנ"ל...
- עד כה קיבלנו טיפול בלתי סביר, נמשך 4 חודשים ללא סיבה... מתנהגות של עו"ד מיטל במקום לתת עזרה רק כושל את צרחן חסר אונים.. גיליתם ממש חסר הגיון וחסר רגש אנושי... כלפי אישה זקנה וגם כלפיי..
- להתרשמותי עו "ד מיטל פועלת ממש בניגוד לעצם תפקיד ציבורי שהיא ממלה במועצה לצרחנות...
לפי כל הנסיבות נראה שעו"ד מיטל מתעללת בזקנה ומושכת זמן 4 חודשים ויוצרת כישלון טיפול בתלונה בכוונה במטרה לפגוע במקום לעזור... יתכן שהיא פועלת בקנוניה עם חברה מיניפון שלקחה בדרך לא חוקי כספים אצל קונה, בניצול זקנה וחסר אונים...
קיבלנו יחס לא הולם - יתכן שיש לה קנוניה עם עו"ד או הנהלה של חברה שנגדה הגשנו תלונה...
- ביקשתי ממנה אישית לעביר העתק מסמכים של טיפולה... והיא הבטיחה...
- עברו 4 חודשים שהיא מושכת נושא בכוונה תחילה... זה מעבר לכל סבירות.
בכבוד רב.. בוריס דוברובנסקי... בן 89...
שוב: כפי שבקשתי, מבקש לענות לפי כתובת שציינתי, בדואר רגיל.. איפה מצפון?
כתובת למכתבים: בוריס דוברובנסקי; הרותם 49.; דירה 35 ; חיפה.3584322
29/4/2019 02:09 boris d מס' תלונה: 613079' טיפול בלתי סביר ע"י מועצה, עו"ד מיטל,
29/4/2019 11:43 המועצה לצרכנות    re:מס' תלונה: 613079' טיפול בלתי סביר ע''י מועצה, עו''ד מיטל,
30/4/2019 01:44 boris d       re:re:מס' תלונה: 613079' טיפול בלתי סביר ע''י מועצה, עו''ד מיטל,