| ![]() |
| לכאורה הונאה מחברת ביטוח | ||
| מחבר: | דיאגו (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 28/04/2019 | |
| שעה: | 11:40:38 | |
|
במהלך אפריל 2014 עשיתי ביטוח דרך שיחה טלפונית של פלא שטח ונציגה שלהראל . מאחר ומה שהציעו לי התאים לי ולמצב הבריאותי שלי שאותו הסברתי לה ולמנהלה הסכמתי לעשות את הביטוח. לאחר כשנה כאשר היה מקרה ביטוחי עפ"י מה שהם הסבירו טלפונית הגשתי תביעה שנדחתה . מה שנמסר לי במכירה לא היה מה שיש כרגע בפועל בפוליסה ! דבר זה לא מקובל עלי , לא הוגן ובוודאי שקרוב יותר להרמת גבה מאשר תום לב מצד מוכרי הביטוח.באופן חד וברור מוסבר לי שעקב כאבי גב ניתן לקבל פיצוי. ימי המתנה – דיברו על 7 בפועל 14 (עשו תיקון ידני) דיברו איתי על ביטוח שאם איני יכול לעבוד ובפועל מדובר על אי כושר מתאונה. כאשר בזמן המכירה שאלתי מספר פעמים והסברתי שאני נכה ממל"ל וסובל מהגב. ואפילו מנהלה של המוכרת אמר שאביו גם מידי פעם כואב לו הגב ותובע את הפוליסה. לפני כחודש הוצא לי ע"י הראל להחזיר לי את כספי הפוליסה בגלל האי הבנה ובשיחה טלפונית הוסבר לי שאכן אני צודק. אם אני הייתי "משקר" להראל אף אחד לא היה מחזיר לי את כספי הפוליסה במקרה של דחיית התביעה. למה להראל מותר לכאורה לשקר בכדי למכור פוליסות , לכאורה לשקר ולהחליף את הנתונים ללא אישור המבוטח. האם אין שני צדדים למקל? יש בידי את ההקלטה שלכאורה לא מצאו בחברת הביטוח, דבר זה גם תמוהה. העביר עפי דרישה בצורה אחרת. האם ניתן לחייב את חברת הביטוח לעמוד מאחורי מה שהובטח בזמן המכירה? תשובתם: מצאנו כי במאי 2014 הופקה לך פוליסה לביטוח תאונות אישיות "פיצוי נכות תעסוקתית מתאונה" על בסיס טופס הצעה טלפוני באמצעות סוכנות "פלא שטח" (כיום "ניוקום"). בינואר 2016 התקבלו מסמכי תביעה ששלחת אלינו לקבלת פיצוי במסגרת הפוליסה בגין אובדן כושר עבודה שלטענתך נגרם לך במהלך החודשים פברואר – מרץ 2015 בשל כאבי גב, אולם מאחר שלא נכלל במסמכים מידע בדבר תאונה כלשהי, נדחתה על ידינו התביעה בפברואר 2016. בנובמבר 2018 פנית אל חברתנו בטענה כי בעת רכישת הביטוח הובטח לך כיסוי שונה מזה הקיים בפועל במסגרת הפוליסה שלך, אולם לצערנו לא עלה בידינו לקבל את הקלטת שיחת המכירה מסוכנות הביטוח על מנת לבחון את טענותיך. לפיכך פנינו אליך על מנת להציע לך לבחור אחת מבין החלופות שלהלן - 1 .ביטול הביטוח והחזר כספי מתחילה 2 .תשלום התביעה לפנים משורת הדין באופן חד פעמי והמשך הביטוח בכפוף לכך שלא תאושרנה תביעות נוספות שלא בהתאם לתנאי הפוליסה; 3 .תשלום התביעה לפנים משורת הדין וביטול הפוליסה מהיום והלאה. אנו נפעל בהתאם לבחירתך בין החלופות שלעיל, אולם נבקש ליידע אותך כי מאחר שתביעתך לתגמולי ביטוח בגין אובדן כושר משנת 2015 התיישנה זה מכבר, הצעתנו עומדת בעינה עד 2019/6/30 ולא תהא בתוקף מעבר לכך. האם זה בסדר? או שניתן לדרוש מה שהובטח ונמכר לי עפ"י ההקלטה? תודה רבה | ||
| 28/4/2019 11:40 | דיאגו |
לכאורה הונאה מחברת ביטוח |
| 28/4/2019 13:07 | המועצה לצרכנות |
re:לכאורה הונאה מחברת ביטוח |