| ![]() |
| דדמי טיפול - ביטל עסקה מטבחי זיו | ||
| מחבר: | מוש (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 18/04/2019 | |
| שעה: | 14:45:32 | |
| שלום,
בתאריך ה30.12.2018 בצעתי הזמנה למטבח ממטבחי זיו אחרי תכנון עם מעצבת מהסניף. לצערי לאחר מכבש לחצים מצד המעצבת, מנהל הסניף והאדריכל שלי, חתמתי איתם במקום וכבר שלמתי את כל הסכום בתשלומים באשראי (על מנת לקבל הנחה נוספת). בטופס ההזמנה כתובים הסעיפים הבאים: "הלקוח מודע לכך שהמטבח מיוצר במיוחד על פי המידות והדרישות המיוחדות שביקש והליך ייצור המטבח מתחיל XXXללא שיהויXXX עם החתימה על ההזצנה וזאת כדי לעמוד בהצחייבות לאספקה עפ"י המוסכם. הליך זה כוללל בין השאר בקרת איכות, הזמנת חו"ג, תפיסת זמן במערך היצור והלוגיסטיקה." ועוד: "במקרה של ביטל ההזמנה, ייגבו דמי טיפול בסך 10%". ב9.04.2019 פניתי אליהם בבקשה לבטל את העסקה. חשוב לציין שטרם באו לבית לקחת מידות ואף התקשרתי לשירות לקוחות לשאול "האם החל ייצור המטבח?" ונענתי שלא (מוקלט). שלחו לי הסכם סילוק הזמנה שבו נדרש התשלום של 10% (כלומר הם יזכו אותי וישאירו אצלם כ6000 ש"ח). טרם חתמתי עליו כי רציתי לברר אם אכן זה מה שאני צריך להחזיר. ראיתי שהרבה אנשים נכנסו לסוגיה הזאת אבל לא ראיתי אף אחד שאשכרה אמר שויתרו לו/קיבל את הכסף חזרה. האם ההחזר שלי אכן צריך להיות 100 ש"ח ככתוב בחוק? האם זה שעברו למעלה מ14 יום לא מכניס אותי לבעיה? איך להתמודד איתם? | ||
| 18/4/2019 14:45 | מוש |
דדמי טיפול - ביטל עסקה מטבחי זיו |
| 28/4/2019 11:36 | המועצה לצרכנות |
re:דדמי טיפול - ביטל עסקה מטבחי זיו |