| מחבר: | עדי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 18/04/2019 |
| שעה: | 09:42:06 |
|
שלום רב,
אתמול בלילה נכנסתי לאינטרנט לברר רכישת כרטיסים למופע של ג'ניפר לופז בארץ. בשורת החיפוש אפילו הקלדתי "לאן ג'ניפר לופז" והשורה הראשונה שעלתה לי נכנסתי אליה לברר על כרטיסים. אפילו לא שמתי לב שזו מודעה שזו לא חברת לאן. מדובר בחברת viagogo. כמובן שהיה שם שעון מלחיץ כזה שאם תוך x זמן לא אסיים את ההזמנה, הכרטיסים יועברו למעריץ אחר... ועוד כל מיני חלונות קופצים של 353 מעריצים מנסים לעשות הזמנה... וכו', כשהגעתי לחלון האחרון ראיתי משהו מוזר של עלות דמי טיפול, גם 12 שח לכרטיס וגם 140 שח דמי טיפול נוספים לכרטיס. משמע, לזוג כרטיסים במקום חיוב של כ-800 שח, חייבו 1276 שח! לא היה לי מושג איך לצאת מזה, ומשום מה לחצתי על כפתור שאישר את ההזמנה.
מיד כשגיליתי את זה נכנסתי לאתר שלהם וניסיתי לבטל ההזמנה, והמענה האוטומטי ענה לי שאין אפשרות לבטל אלא רק למכור את הכרטיסים. שלחתי להם מייל בקשה לביטול. טרם קיבלתי תשובה. זה היה בלילה. הבוקר התקשרתי לחברת האשראי שלי לבטל את העיסקה והם אמרו שאין להם אפשרות לבטלה רק על ידי בית העסק. אומנם מדובר בחברה בינלאומית אבל יש חוק במדינת ישראל שבה לאדם מותר להתחרט על עיסקה ולקבל החזר כספי בקיזוז 5% או 100 שח הנמוך מביניהם. מה אני יכולה לעשות על מנת שלא יעברו ה-48 שעות ושאוכל לבטל במיידית את העיסקה? |
|
|