חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מרמה מכוונת (לכאורה) מצד רשת סופרמרקטים גדולה
מחבר:ויקטור (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:16/04/2019
שעה:14:06:12

בינתיים לא אציין איזו. הגיע אלי משלוח שהזמנתי מהם, ובחשבונית ראיתי שאחד הנקניקים לפי משקל שהזמנתי סופק בכמות כפולה ממה שביקשתי בהזמנה, וחוייבתי בהתאם. כעסתי, שכן למעשה חייבו אותי על מוצר שלא הזמנתי, אבל אמרתי לעצמי שלפחות הם סיפקו את מה שהם חייבו עליו. אלא מה, כשהסתכלתי על התווית שהודבקה לאריזת הנקניק עצמו, ראיתי שסופקה לי הכמות הנכונה שהזמנתי (וגם בדקתי שזה אכן במשקל הנכון) - אבל המחיר לקילו שהופיע על התווית היה גבוה כמעט פי שניים מהמחיר שצויין בעת ההזמנה!
בחשבונית, המחיר לקילו היה מצויין נכון, והמחיר הכולל של האריזה היה זהה למחיר שהופיע על התווית - כלומר, נראה שמישהו הזין בחשבון משקל פיקטיבי (וכפול מהאמיתי) כדי "להצדיק" את המחיר בו חוייבתי, אולי בתקווה שלא אתעמק ואוודא. כמובן שבשיחה עם שירות הלקוחות שלהם הם הבטיחו לזכות את האשראי שלי בהפרש המחירים (עוד מוקדם לדעת האם זה בוצע או לא), וטענו בתוקף שהעניין הוא "טעות" - אני פשוט תוהה האם "טעות" כוללת גם פברוק נתונים בחשבונית על מנת להציג לקונה כאילו הוא קיבל מוצר במחיר הנכון?

מה עושים כנגד רשת שנוהגת באופן שכזה, פרט ללא לקנות שם ולהזהיר את חברי?

צילמתי כמובן את התווית והחשבונית, למקרה שמישהו יטען שאני סתם מעליל עליהם.
16/4/2019 14:06 ויקטור מרמה מכוונת (לכאורה) מצד רשת סופרמרקטים גדולה
16/4/2019 14:54 המועצה לצרכנות    re:מרמה מכוונת (לכאורה) מצד רשת סופרמרקטים גדולה