| ![]() |
| ביטול עסקה / החזר יחסי עבור מוצר דיגיטלי שמתקבל כמו קורס לאורך 99 יום | ||
| מחבר: | גבי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 15/04/2019 | |
| שעה: | 15:20:21 | |
| רכשתי מרחוק בסיום וובינר מוצר דיגיטלי של תהליך עצמי בקבלת 99 מיילים - בכל יום מייל עם משימה יומית .
עם הרכישה כתבתי למנחה שתצור עימי קשר (כי לא הייתי בטוחה שמתאים למה שמחפשת ) לקח לה זמן לענות ובפועל הצלחנו לדבר 5 ימים אחרי. מכיוון שכבר קיבלתי 5 מיילים והספק רק גדל - אמרתי בשיחה שלא ניראה לי שמתאים לי - היא הצליחה לשכנע אותי שאני עוד לא יכולה לדעת ושכדאי לי להמשיך. אחרי קבלת 11 מיילים (111יום מהרכישה) -כשהיה ברור לי לחלוטין שזה שלא מה שחיפשתי שלחתי מייל וביקשתי לבטל העסקה ולקבל החזר כספי ( בזיכוי מספר המיילים שכבר קבלתי) . היא ענתה לי במייל חוזר: שרק מהמייל ה16 מתחילה התייחסות של החומר עצמו. ובכל מקרה זה מוצר דיגיאלי שלם ולא נמכר בחלקים ולכן אין זיכוי חלקי או ביטול עסקה. שאלותיי: 1. מה הזכויות שלי שרכשתי מרחוק ? (לא קבלתי עם ההרשמה מדיניות ביטול / אי ביטול) 2. מה הזכויות שלי לקבל החזר כספי ? המוצר בפועל הוא כמו קורס/ שירות - מגיע בהמון חלקים - (אני אמורה לקבל עוד 88 מיילים - 1 בכל יום) את רוב הקורס טרם קבלתי (וגם בתוכן - לדבריה, קבלתי רק את ההקדמה - ההתיחסות עצמה מתחילה במייל ה16). מה ההגדרות למוצר שלם או מתמשך? תודה רבה | ||
| 15/4/2019 15:20 | גבי |
ביטול עסקה / החזר יחסי עבור מוצר דיגיטלי שמתקבל כמו קורס לאורך 99 יום |
| 16/4/2019 08:19 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקה / החזר יחסי עבור מוצר דיגיטלי שמתקבל כמו קורס לאורך 99 יום |
| 16/4/2019 11:57 | גבי |
re:re:ביטול עסקה / החזר יחסי עבור מוצר דיגיטלי שמתקבל כמו קורס לאורך 99 יום |
| 16/4/2019 13:41 | המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול עסקה / החזר יחסי עבור מוצר דיגיטלי שמתקבל כמו קורס לאורך 99 יום |