חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חיוב 10 אחוז לאחר ביטול קורס פסיכומטרי
מחבר:אמיל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:15/04/2019
שעה:12:32:31

שלום קוראים לי אמיל אני חייל משוחרר שנה וחצי וגר באזור המרכז
רציתי להירשם למכון פסיכומטרי בשם "זינוק" אשר עוזר לאנשים עם בעיות קשב וריכוז להשיג הקלות לפסיכומטרי
הלכתי לפגישת ייעוץ הסבירו לי על התהליך ומה הוא כלול
ובסוף אמרו את המחיר שהיה יקר מאוד (10,000לא כולל אבחון ב1500שח) אמרתי לה שזה נשמע לי מאוד יקר ושאני צריך לחשוב על זה .
היא אמרה לי שאפשר לבדוק אופציה של הנחה וזה יקח כמה ימים
(יש לציין שהמפגש נערך שלושה שבועות בערך מתחילת הקורס
ושאני גר בראשלצ והמכון נמצא באוניברסיטה בתל אביב )
אמרתי לה שנדבר עוד כמה ימים ואז היא הציעה לי שבנתיים אני אחתום על חוזר רק כדי שלא אצטרך לחזור לשם שוב בגלל שזה ממש רחוק ורק שם חותמים על חוזה .
הסכמתי לחתום על החוזה משום מה (לא ציינה בפני יש דבר כזה שאני צריך לשלם 10 אחוז אם אני מבטל ) לאחר כמה ימים היא חזרה אליי ואמרה לי שהם מוכנים לעשות הנחה של 3000 שקלים והחלטתי שזה יקר לי מידי ואמרתי לה שאני לא מעונין
ואז היא ציינה בפניי את העובדה שבגלל שאני חתום על חוזה ויש פחות מחודש עד לתחילת הקורס המיועד אני מחיוב לשלם 10 אחוז .שלי אישית מוזר כי לא הסכמנו על מחיר והחתימה נעשה כיבכול רק מטעמי נוחות מה גם שלא סגרנו מחיר אז ממה היא רוצה לקחת 10 אחוז
אמרתי לה שאני לא מתכוון לשם שום דבר והיא אמרה לי שהיא מוכנה להוריד את הסכום לפחות מ10 אחוז כדי שאשלם אמרתי לה שעדין אני לא מתכוון לשם ומפה היא אמרה שזה יעבור למחלקה משפטית השאלה שלי אם זה לא נחשב עקיצה או הטיית הצרכן כל הסיפור הזה או שאני צריך לשלם?

15/4/2019 12:32 אמיל חיוב 10 אחוז לאחר ביטול קורס פסיכומטרי
15/4/2019 13:22 המועצה לצרכנות    re:חיוב 10 אחוז לאחר ביטול קורס פסיכומטרי