| ![]() |
| קבלת מוצר פגום / ביטול עסקה | ||
| מחבר: | מיכל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 14/04/2019 | |
| שעה: | 14:32:42 | |
| שלום,
רכשתי 3 משטחי שיש מעסק מסויים: למטבח ולשני חדרי אמבטיה. אותו עסק התהדר באיכות ודיוק(ברשותם מכונת CNC) ובשירות ואחריות. בתאריך 31.3.19 סופקו לי משטחי האמבטיה כאשר אחד מהם סופק עקום במיוחד. עוד במעמד ההתקנה ציינתי בפני במתקינים את טענתי ואף ציינתי זאת על גבי טופס ההתקנה בכתב ידי. לדברי המתקין "הכיורים הם העקומים ולא משטח השיש" (את הכיורים רכשתי במקום אחר). כמו כן בסיום ההתקנה המתקין הסריט בסרטון את "עבודתו" וגם שם נשמע קולי בעניין החיתוך העקום בשיש (באזור הכיורים). לאחר שהמתקין עזב מצאתי סרט מדידה ומדדתי. צדקתי וקיימת סטייה של יותר מס"מ (והם התהדרו בדיוק של מ"מ). התקשרתי למתקין מספר פעמים שיגיע לפרק אך הוא חזר אליי כעבור חצי שעה ואמר שאינו יכול להגיע. כמובן שהתקשרתי לבית העסק אך ללא מענה (ההתקנה בוצעה לאחר 17:00). למחרת בבוקר התלוננתי בבית העסק והם קבעו שישלח אליי בקר איכות ביום חמישי = המתנתי בסבלנות 4 ימים. בזמן זה הגיע אליי האדריכל שעבדתי איתו והוא מדד ואמר שאני צודקת. ב 4.4.19 הגיע נציג מהמפעל, מדד ואמר שיעדכן. לאחר המוון שיחות (אני יזמתי), שהאחרונה היתה ב 10.10.19 "התבשרתי" שיחליפו לי את השיש אך רק אחרי החג. אני לא מוכנה לחכות כל כך הרבה זמן לחדש . קיבלתי מוצר פגום, חלפו כבר שבועיים ויצוא שאני עם אמבטיה לא שמישה ! השאלה - האם אני יכולה לבטל את החלק היחסי בעסקה (כ 3500 ש"ח מתוך כ 25) ופשוט ללכת לספק אחר ? האם זה מותר עפ"י חוק ? תודה | ||
| 14/4/2019 14:32 | מיכל |
קבלת מוצר פגום / ביטול עסקה |
| 14/4/2019 17:25 | המועצה לצרכנות |
re:קבלת מוצר פגום / ביטול עסקה |