חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

תכשיטים
מחבר:מממ (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:14/04/2019
שעה:09:20:45

שלום רכשתי צמיד שעלה 1100 שקל מזהב ליפני פחות משנה והצמיד נקרע כבר 3 פעמים אחרי חודש נקרע הצמיד והמוכר רצה להדביק לי אותו מול הפנים בדבק 3 שניות וטען שזה מה שיעשו בחברה התעקשתי שישלח לחברה ואחרי כחודש וחצי התקשרו שהצמיד חזר מתיקון והיו סימני הדבקה עליו לקחתי ושוב אחרי חודש וחצי נקרע הצמיד ושוב היה אותו סיפור ועכשיו שוב נקרע אחרי שביקשתי בפעם הראשונה זיכוי על הצמיד כי הוא לא תקין רצו לזכות אותי בסכום עלוב של 600 שקל לעומת 1100 שקל שהוא נקנה פחות מחודש ליפני התקשרתי לבעל החנות וענה לי עובד שלו העובד טען שאין אחריות על התכשיטים שרק נותנים תעודה שזה זהב מקורי וזהוא בעל החנות לקח את הפלאפון ודיבר איתי וטען שהשרות שלהם מעולה ושאני יבוא ושוב יתנו לי שרות שוב ידביקו אותו ושאם אני אוצה 600 שקל מה שאמרו לי אז שאני יבוא ויתנו לי אני התעצבנתי כמובן כי אני לא מוצא את הכסף ברחוב פירסמתי פוסט בפיסבוק עם כל הפרטים האמתיים והוא טען שיתבע אותי על הוצאת דיבה שום דבר לא היה שקר השיחה מוקלטת ושומעים הכל גם את הניתוק שקיבלתי בפנים מבעל החנות אני רוצה לדעת אם אפשר לתבוע אותו או לפחות לקבל איזה קצה חוט שלקוחות אחרים לא יסבלו כי הכסף הוא לא הפקר .
14/4/2019 09:20 מממ תכשיטים
14/4/2019 11:27 המועצה לצרכנות    re:תכשיטים