| ![]() |
| חברת פאלפון | ||
| מחבר: | זיו (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 10/04/2019 | |
| שעה: | 15:01:30 | |
| שלום,
היינו עוסק מורשה שפשט רגל. על החברה היה כמה קוים בחברת פאלפון . מרגע שלא היה אמצעי תשלום תקין לאור פשיטת הרגל הם המשיכו את הקוים כמה חודשים עד שנתקו את הקוים. בעל החברה החל לעבוד כשכיר בחברה אחרת והכניס לחברה הרבה עבודה וכסף. ברגע שנתקו התקשרנו לחברת פאלפון בנסיון לשלם ולהחזיר את הקו לפעילות הם אמרו שיש לשלם 600 שח ואז יהיה אפשר לבצע העברת בעלות ל2 קוים מלבד הקו האחרון של בעל העסק שעליו יש חוב נוסך של 300 שח. שילמנו 600 שח והחזירו את הקוים לפעילות ואמרו שישאר למשך שבוע שנוכל לסדר את התשלום הנוסף ולבצע העברות בעלות. לאחר 4 יימים שוב נתקו את הקוים לפני שהספקנו לבצע את ההעברות ולסדר את התשלום האחרון. שוב חייגנו לפאלפון בנסיון לסדר את הנושא ואז נאמר שיש חוב נוסף. סה"כ 686 ש"ח. ושהם לא רואים בלי זה אי אפשר לבצע העברת בעלות ואי אפשר להפעיל את הקוים.(סחיטה ממש) שוב שילמנו את הסכום. והחזירו את הקוים. פה כבר ביקשתי לדבר עם מנהל על ההתנהלות של החברה.. שלמתי 686 שח ולא החזירו את הקוים בטענה שלא שילמנו.. כמה שיחות למוקדי השירות של פלאפון ואף אחד לא רואה את התשלום האחרון שביצענו. כמעט ביטלנו את האשראי כי חשבנו שהעבירו אותנו למספר חיצוני ולקחו פרטי אשראי. כי החברה לא רואה את הסכום . ואז לאחר שיחה מי יודע כמה אחת המנהלות אומרת שיש 2 תיקיות אחת לעסק ואחת פרטית ולכן לא רואים. שבגלל שזה לקוח של 15 שנה יש לו 2 תיקיות מה שלא עושים היום ולכן לא ראו את החיובים והתשלומים במלואם. לאחר מיליון שיחות ששאלתי אם אין עוד חובות והאם אפשר לבצע העברה ולאחר שנתנו פיצוי כספי של 50 ש"ח לקו של בעל העסק באותו יום לא חזרו אלינו לביצוע העברה. שלחנו את כל המסמכים לפקס שביקשו. שוב נתקו את הקו!!!! אציין שבאותו יום נתנו לי פיצוי 50 שח על העוגמת נפש. פיצוי מגוחך לנוכח ההפסדים שלנו!!!!! סגרו את הקו.. וכשהתקשרנו לברר נתקלנו באטימות מוחלטת!!!! יש חוב נוסף!!!!! אין אמצעי תשלום!!! ואז אמרו שזה לא חוב זה יתרה לתשלום על חשבונית אחרונה!!! עוד 400 ומשהו שח.. והפעם לא ראו אותו כי החשבונית נסגרה לא מזמן ולוקח להם זמן לראות אותם במחשב...... גנביםםםםם זה מה שהם.. החזירו את הקו במקום לאור הצרחות של כולנו פה. וחזרה אליי מנהלת נוספת.. שנתנה לי תשובות מגוחכות.. לא עומדת מאחרי הטעויות שלהם.. לא מוכנה לשוחח איתי בכנות וביושר. רוצה עוד 400 שקללללל ואם לא לא מעבירים את הבעלות על המספר.. אציין במעסק והאדם נמצא בפשיטת רגל!!!!!! יכולנו להעביר את הקו בניוד לחברה אחרת ואת הכסף יראו דרך הפשיטת רגל. יצאנו מגדרנו שילמנו באשראי של אדם אחר וכל זה כדי לסגור את החוב בצורה הטובה ביותר וביושר.. ובתגובה קבלנו יחס משפיללללללל שיחות בלתי פוסקות ומרדף אחרי חברת פלאפון כדי לסגור את הקוים שלא בשימוש לסגור את החובות ולשלמם.. איני יודעת מה הזכויות שלי אל מול חברה כה גדולה שאטומה לחלוטין לזכויות הלקוח!!! הם הטעו אותי כבר כמה פעמים בנוגע ליתרת התשלום. כל פעם זה סכום אחר וסכום נוסף.. לא מודים בטעויות שלהם.. מוסיפים חוב כל פעם מחדש.. אין לי דרך לתקוף זאת כי לא מעבירים אותי למנהל נורמלי שיגיב כמו שצריך. כל מי שחוזר תוקף אותי שאני לא משלמת ושיש לי חוב ושהם פעלו מעולה ומשקרים שלא אמרו שאין עוד חוב ושלא אמרו ושלא אמרו.. כל פעם תירוץ אחר. וכל זה הם העבירו 2 קווים בעלות. ואת הקו האחרון מסרבים להעביר בטענה שחסר תעודת זהות עם ספח.. למרות ששלחתי להם אותה. ועובדה ש2 קוים כן עברו. רק קו אחד לא. מה ניתן לעשות כדי לקבל פיצויייי הוגן והולם מהם.. וסליחה כראוי. כי עד עכשיו הוציאו אותנו מטומטמים כל שיחה מחדש. ואני לא אתפלה אם אחרי שנשלם עוד 400 יגידו שיש עוד חוב נוסף. בבקשה צועקת לעזרתכם. | ||
| 10/4/2019 15:01 | זיו |
חברת פאלפון |
| 10/4/2019 17:37 | המועצה לצרכנות |
re:חברת פאלפון |
| 11/4/2019 09:26 | זיו |
re:re:חברת פאלפון |