| ![]() |
| מכונת כביסה פגומה | ||
| מחבר: | מירי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 10/04/2019 | |
| שעה: | 10:37:16 | |
| לפני מספר חדשים רכשתי מכונת כביסה חדשה. עם ההפעלות הראשוניות של מכונת הכביסה הבחנתי שהמכונה נוזלת, וכן מושכת חוטים מהבגדים.
טכנאי שהגיע ובדק את המכונה קבע שיש להחליף חלק פגום במכונה שגורם לנזילה הוא הגיע ללא החלק. טכנאי נוסף הגיע כדי להחליף את החלק בערך לאחר 10 ימים ובנוסף איחר אבל, במקום להחליף את החלק , הקטין את לחץ המים והטה את המכונה בשיפוע( בנגוד להוראות שהמכונה צריכה להיות מפולסת ישר) . כתוצאה מכך, המכונה שגם קודם רעדה מאד בעת הסחיטה, התחילה בעת הסחיטה לזוז ממקומה, בנוסף הכביסה יצאה לא נקייה ולא שטופה כמו שצריך. התופעה של משיכת חוטים מהבגדים התגברה, כמו כן, התחילו להווצר קרעים גם בבגדים עבים וחדשים כמו מכנסי ג'ינס. לאחר שיחה עם נציגה מהשירות שבה הובהרו לה הבעיות במכונת הכביסה ,ולאחר המתנה מחדש עד שיגיע החלק, הגיע טכנאי נוסף שהחליף את החלק הפגום שגרם לנזילה, וניסה לאזן את המכונה. בנוסף צילם כמה בגדים קרועים שאותם הבטיח להעביר לשירות הוא לא ידע ממה נובעת הבעייה של קריעת הבגדים. פניתי שוב לשירות ,כדי שיבואו לקחת את המכונה ויחזירו לי את מה ששלמתי עבורה ואת הסכום שהוספתי על הארכת האחריות לתקופה נוספת . הם אינם מסכימים אלא רוצים לשלוח טכנאי נוסף שיכבס במכונת הכביסה. האם אני חייבת להסכים ששוב יגיע טכנאי אחרי שהיו כבר מספר טכנאים ? האם אני יכולה לדרוש את ביטול העסקה , אינני מעוניינת בדגם זהה ובעייתי ובשירות גרוע גם אם הם יסכימו בסופו של דבר להחליף את המכונה מה שכרגע לא נראה באופק? קניתי מכונה חדשה, קבלתי מכונה פגומה עם בעיות רבות שאינה ראוייה לשימוש , אפשרתי להם לתקן אבל, נתקלתי בשירות לא מקצועי. הפסדתי שעות עבודה רבות בצפייה לטכנאים, נגרמים נזקים לבגדים, ועוגמת נפש. מה עושים? | ||
| 10/4/2019 10:37 | מירי |
מכונת כביסה פגומה |
| 11/4/2019 09:44 | המועצה לצרכנות |
re:מכונת כביסה פגומה |