| מחבר: | אייל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 04/04/2019 |
| שעה: | 11:14:02 |
|
שלום רב,
בתאריך 11/11/18 בעקבות מכתב התראה שנשלח מבזק ו/או ממשרד עו"ד חלימי.יצרתי קשר עם שירות הלקוחות וסגרתי את החוב בו במקום.
הגדלתי לעשות, שכן אני בתהליך גירושין והעלינו את גרושתי( שהינה עובדת "בזק" )על הקו על מנת לבצע במעמד השיחה העברת בעלות. בעלות קו הטלפון הועברה לידיי גרושתי עוד ב - 08/2017 על מנת שנוכל לקבל את ההנחות של עובדי בזק.
אף על פי כן על מנת לא לגרור ולהיגרר למצב שכזה, שילמתי במעמד השיחה חוב של 255.02₪ בתאריך 11.11.18.
וידאתי ונאמר בפירוש שאין לי יותר שום חוב!!!
כל הציוד והקו עצמו נשאר אצל גרושתי ובפועל הועבר הכל על שמה.
לאחר מס' שיחות עם בחורה בשם נורית ממשרד עו"ד חלימי שהסתמכה על מידע שגוי ואמרה במלוא הביטחון שהנתב אצלי למרות שבדקתי ואמרתי שהוא אצל גרושתי.
לעשות עניין מכמה מאות שקלים אני לא אעשה. יחד עם זאת כשנציגה של משרד העו"ד מתקשרת ואומרת בביטחון מלא,שהנתב לא אצל גרושתי אלה אצלי כאילו בדקה זאת פיזית נשמע לי כניסיון להוציא כספים במרמה.
אני חוזר ומדגיש. אני את החוב שלי סגרתי למרות שהיה אמור להיות משולם חצי ע"י גרושתי.
כל חוב שנוצר לאחר תאריך זה הוא איננו שלי!!!
כפי שאמרה לי נציגת השירות בבזק שאינני חייב ולו שקל אחד נוסף.
מאחר ובעלות הקו יחד עם הציוד הנלווה הועבר לגרושתי.
במשרד עו"ד חלימי החליטו לנקוט נגדי בהליכי הוצאה לפועל על לא עוול בכפי.
כאשר יש לי את השיחות שהתקשרו וטענתו שהציוד אצלי לאחר בדיקתם. ושוב חזרו והתנצלו שנעשתה טעות והציוד לא אצלי, ואז הוחזר ואז נעלם ושוב הוחזר.
פתאום בזק מזכה את החשבון שלי לפני 3 ימים ונשאר חוב של השכר טרחה שלהם??????
מקרה כגון זה מראה לי שיש פה שיטת מצליח.
אני רואה בפעולתם ניסיון להוציא כספים במרמה.
פשוט בושה וחרפה שמשרד עו"ד מתעסק בזוטות כשאין לו כלל וכלל הוכחות.
הם עושים לי עוגמת נפש שאני צריך להסביר שוב ושוב.
היום מתקשרת החוצפנית ואומרת טוב אני רואה באמת שבזק זכתה אותך ונשאר רק השכר טרחה???
מה עליי לעשות ?
בכבוד רב,
אייל רובינפלד
|
|
|