| ![]() |
| חיובי ייתר מסלקום | ||
| מחבר: | משה רזיאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 07/04/2019 | |
| שעה: | 00:23:44 | |
| שלום רב !
שמי משה רזיאל ואני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי . בפברואר 2018 שידרגתי תוכנית סלולרית בחברת סלקום ובמסגרתה החלפתי שני מכשירים וקיבלתי שלושה תמורתם . לאחר כעשרה חודשים בדצמבר 2018 החלטתי להתנתק מסלקום עקב התנהלות קלוקלת : ראשית כל עניין הביטוח – הם אמרו לי לשלם 35 שח לכל מכשיר ואני שילמתי 70 שח עבור שני מכשירים . אחרי כשישה חודשים הם לא רצו לתקן את המכשירים למרות שתוך שישה חודשים שולם המחיר עליהם . וכמו כן היה לי ביטוח פרימיום שהוא ביטוח מתקדם לטענתם . בחלוף סיום התשלום התקלקלו שני המכשירים וכשפניתי אליהם ,כדי שיתקנו אותם נאמר לי שהם מדגם אל גי ואין מה לעשות עם זה וכמו כן שהמכשירים יש להם קוריוזיה .והם אפילו לא בדקו אותם .להזכירכם יש לי ביטוח פרימיום שלעניות דעתי אמור לכסות על מקרים מעין אלו . באחד מתוך שלושת המכשירים שהזכרתי למעלה התקלקל וכשבאתי אליהם הם אמרו שהמכשיר לא נקנה מהם. דבר שני - נתנו לי מתנות והם אמרו שהם זה שלי ואם לא תיקח אותם זה כאילו אנחנו גנבנו אותם .החתימו אותי כביכול על המתנות אולם למעשה החתימו אותי על הטלפונים תוך ניצול העובדה שאני לא קורא טוב עברית .מה גם שהסכום לתשלום על המתנות הינו גבוה יותר מהשווי האמיתי של המתנות . דבר שלישי – כשבאתי לאור האמור מעלה להתנתק , סירבו לקחת ממני ציוד חזרה והמשיכו לחייב אותי .רק לאחר שהבטחתי להם לשלם 30,000 שח , שלטענתם אני חייב להם הם התרצו לקחת את הציוד .עד שלקחו את הציוד הם המשיכו לחייב אותי למרות שניתקו אותי מכל השירותים והשאירו לי קו של שיחות נכנסות בלבד . לאחרונה קיבלתי מכתב התראה ובו דרישה שלהם לשלם לי 30,000 שח .לאור האמור למעלה איני סבור כי אני אמור לשלם סכום זה . אודה לכם באם תייעצו לי מה לעשות . בתודה מראש , משה רזיאל . | ||
| 7/4/2019 00:23 | משה רזיאל |
חיובי ייתר מסלקום |
| 8/4/2019 12:52 | המועצה לצרכנות |
re:חיובי ייתר מסלקום |