| ![]() |
| לפטופ של Dell - תקלה דווחה בתוך האחריות אך לא תוקנה | ||
| מחבר: | אנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 06/04/2019 | |
| שעה: | 19:35:03 | |
| קניתי לפטופ טוב ויקר של Dell לפני כשנתיים וחצי. אחרי חצי שנה התחיל בעיה: מדי פעם המסך היה מתחיל להבהב ואז הופך להיות שחור. אחרי כמה ימים עד שבועיים המסך היה חוזר לחיים.
החזרתי את הלפטופ פעמיים למעבדה של Dell בארץ (YaelSoft), פעם אחד החליפו לוח אם ופעם אחד את המסך כולו, אבל בשני המקרים זה לא עזר, אחרי זמן קרה אותו בעיה שוב. חשוב לציין שהבעיה מופיע מדי כמה חודשים ןלא כל הזמן, אני לא יכולה "להראות" את זה תמיד, אבל יש לי וידיאוים. אחרי קריאה באנטרנט הבנתי שהבעיה מוכרת, להמון אנשים עם אותו לפטופ יש את אותו בעיה, ולא ברור בדיוק מה הגורם והתקון, כנראה שגם ב-Dell לא יודעים. עכשיו האחריות נגמרה (לפני כחצי שנה) ונשארתי עם לפטופ שאני לא יכולה לסמוך עליו. אני יכולה להוכיח שדיווחתי את הבעיה בתוך האחריות וגם שהבעיה לא תוקנה. קניתי לפטופ מהשורה הראשונה (ויקר מאוד) כך שלא יהיו לי בעיות, ונדפקתי. וזה עוד בנוסף לשעות הרבים שלקח לי להביא ולהחזיר את הלפטופ למעבדה, קריאה באנטרנט, שיחות עם שירות לקוחות, ואת הימים שלא יכולתי לעבוד כי לא היה לי מחשב. חשוב לציין שקניתי את המחשב בהולנד בחנות שפשטה רגל נאז, והייתי צריכה להעביר את האחריות לארץ כדי שיתפלו בזה פה. אשמח מאוד לייעוץ לגבי מה אפשר לעשות. תודה! | ||
| 6/4/2019 19:35 | אנה |
לפטופ של Dell - תקלה דווחה בתוך האחריות אך לא תוקנה |
| 8/4/2019 12:11 | המועצה לצרכנות |
re:לפטופ של Dell - תקלה דווחה בתוך האחריות אך לא תוקנה |