| ![]() |
| בעיה באספקת מוצרים שרכשתי | ||
| מחבר: | רינת (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 03/04/2019 | |
| שעה: | 14:38:00 | |
| שלום רב
ב21.03.19 רכשתי שלושה מוצרים ממחסני חשמל סניף פרדס חנה (מדיח, מיקרוגל ומכונת קפה). ביקשתי לקבל את כולם בהובלה הביתה, ונאמר לי שהמדיח לא נמצא בסניף (ושני המוצרים האחרים), והכל יגיע אליי תוך 7 ימי עסקים. ב26.03.19 התקשרתי כדי לבדוק מתי אקבל את המוצרים והתשובה הייתה ששניים בחנות (השניים שמלכתחילה היו) והמדיח עדיין לא וש"יש הזמנה פתוחה". שאלתי מה זה אומר ומתי אקבל אותם, אמרו שאין להם אפשרות לבדוק מתי המוצרים יגיעו, אבל בטוח אקבל תוך 7 ימי עסקים. ב01.04.19 עדיין לא קיבלתי את המוצרים ולא יצרו איתי קשר. התקשרתי לסניף ונאמר לי שהמדיח עדיין לא הגיע אבל שני המוצרים האחרים כבר בסניף (כלומר, לא השתנה כלום). שאלתי מתי המדיח יגיע- לא ברור (כשזה כבר יום העסקים השביעי). אחרי בירורים, חזרו אליי ואמרו שהמדיח יגיע אליי ישירות מהמחסן באשדוד וכאילו עשו לי טובה ואמרו שלא יחייבו אותי על ההובלה מאשדוד. שאלתי מתי יגיע- כנראה עד סוף השבוע, ולא היו מוכנים לבדוק מתי (אפילו כדי שאדע להיות בבית כשמגיעים). ניסיתי להתקשר לשירות לקוחות של מחסני חשמל, אבל המוקד הטלפוני הוא רק עבור הזמנות שבוצעו באינטרנט, ובשום אופן הם לא מוכנים לטפל בהזמנה מהחנות, וקוטעים אותי באמצע השיחה ומעבירים לסניף (ושם לא עונים). פניתי למחסני חשמל בפייסבוק שלהם ב01.04.19, ולמחרת כתבו לי שזה בטיפול של הסניף. עד עכשיו אף אחד לא יצר איתי קשר מהסניף או בכלל. פניתי שוב בהודעה פרטית בפייסבוק שלהם, ולא קיבלתי מענה. אני רוצה להבין מתי אקבל את המוצרים, ואין לי דרך להשיג אף אחד. התקשרתי מספר פעמים לסניף, ואין תשובה. התקשרתי לסניפים אחרים וגם שם אין תשובה... במוקד הטלפוני כאמור, לא מוכנים לטפל בהזמנה שנערכה בחנות. בשיחה שהייתה לי ביום שני עם החנות, ביקשתי לבטל את ההזמנה והפקידה אמרה לי שבשביל זה אני צריכה לבוא לסניף. גם זה לא ברור לי למה. אשמח מאוד לעזרה בטירוף הזה | ||
| 3/4/2019 14:38 | רינת |
בעיה באספקת מוצרים שרכשתי |
| 4/4/2019 13:24 | המועצה לצרכנות |
re:בעיה באספקת מוצרים שרכשתי |