חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

צבע לא תואם ברכישה ישירה
מחבר:נופר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/03/2019
שעה:11:08:29

שלום, רכשתי מיטה מחברה מסוימת בסניף שנמצא בראשון לציון.
ראיתי את הדגם ואת הצבע (הזמנתי בצבע לבן )שילמתי במקום.
לאחר 13 ימי עסקים קיבלתי את המיטה לבית.
מהרגע שהמרכיבים הורידו את המיטה אצלי דירה ראיתי שהגוון שקיבלתי נוטה למוצהב, זה לא אותו גוון שראיתי בחנות. מאותו רגע והילך אני בשיחות עם השירות לקוחות.
עוד כשהמרכיבים היו אצלי בדירה התקשרתי ואמרתי את הדבר הנציגה טענה שהמיטה מיוצרת רק בצבע לבן ואין שום אפשרות שקיבלתי את המיטה בגוון אחר, למרות זאת התעקשתי והתבקשתי לשלוח תמונות למספר נייד באותו הרגע הנציגה ראתה את התמונות ולטענתה הצבע תקין וניסתה לשכנע אותי שהצבע והמיטה מתאימים לי לעיצוב החדר.
לאחר כמה שיחות בהם אני מתעקשת שיגיעו להחליף לי את המיטה חוזרים ואומרים לי את אותם הדברים בנוסף לאחר כמה ימים נאמר לי שלאחר הרכבת המיטה אין אפשרות להחליף את המיטה מה שלא נאמר בשיחה הראשונה כשהמרכיבים היו אצלי ולא נרשם בתעודת אחריות. לבסוף הגעתי למישהי שטוענת שהיא המנהלת סיפרתי לה את הסיפור מההתחלה אמרה שצריך לחכות התמונות יעלו לרשת למרות שהנציגה הראשונה ראתה אותם באותו הרגע ששלחתי כשהמרכיבים היו אצלי. בשיחות הבאות לאחר ששמעה שרכשתי את המיטה בסניף אמרה שהיא תבדוק אם ישנה אפשרות שנציג מטעם שירות לקוחות יגיע אלי הביתה לבדוק את הגוון ולראות מה ניתן לעשות. לבסוף חזרה ואמרה שגם דיברה עם המנכל וזה הצבע ואין אפשרות לעשות דבר בנידון אבל אמרה שאם ארצה היא תתעקש ותבדוק שוב ותחזור אלי ביום ראשון(השיחה התנהלה ביום חמישי) ביום ראשון בבוקר התקשרתי וביקשתי לדבר איתה הנציגה שענתה טענתה שהיא נמצאת בישיבה ותשלח לה מייל ושיום ראשון רק החל אז אין מה להיות בלחץ לקראת סוף יום העבודה שלהם התקשרתי שנית וזו טענה כי היא תחזור אלי בנוסף אמרתי כי אני נמצאת כבר אחרי שבוע וחצי שהמיטה נמצאת אצלי ללא מענה וזו ענתה כי נפתחה קריאת שירות ועד 14 ימי עסקים יחזירו לי תשובה. ביום רביעי התקשרתי שוב אחרי שלא קיבלתי מענה מאותו יום לטענתם ניסו להשיג אותי בשלישי (לא קיבלתי שיחה מהם) התבשרתי כי לא ניתן לעשות דבר בנידון, לא ישלחו נציג שירות והמנכל לטענתם לא אישר זו .
במהלך השיחות עם נציגות השירות והמנהלת הסברתי את עצמי ואמרתי כי אני לא מרוצה רק מהגוון שקיבלתי, עברתי לדירה חדשה והוצאתי המון כסף לגבי עיצוב הדירה שכן הגוון שראיתי בחנות התאים לי לעיצוב, לא ביקשתי החזר כספי אלא להחליף את המיטה כי זה אינו הצבע שראיתי וקניתי. הנציגות התעקשו שהצבע תואם לחנות כי התאורה אינה כמו שבחנות ובתצוגה של הנייד ומסכי מחשב זה אינו אותו הצבע שניתן לראות בחנות חזרתי ואמרתי כי רכשתי את המיטה לאחר שראיתי את הצבע בחנות ושילמתי בחנות לא דרך מסך, ניסו לשכנע אותי כי הצבע מתאים לחדרי ושאיכות המיטה טובה.
מה אפשר לעשות בנידון?
29/3/2019 11:08 נופר צבע לא תואם ברכישה ישירה
31/3/2019 15:13 המועצה לצרכנות    re:צבע לא תואם ברכישה ישירה