| ![]() |
| החזר תיק שנקנה באינטרנט | ||
| מחבר: | הדר (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 28/03/2019 | |
| שעה: | 22:01:40 | |
| שלום,
רכשתי תיק החתלה דרך אתר של חברת "קמפניולה", עם איסוף התיק מהדואר נוכחתי כי לטעמי איכות התיק לא תואמת את הסכום ששולם, וברצוני להחזירו ולקבל החזר כספי. 1. עם פנייתי לחברה נטען כי התיק הוזמן בהזמנה מיוחדת ולכן לא ניתן לקבל החזר כספי, אני מצידי מעולם לא ביקשתי שום הזמנה מיוחדת, ביקשתי את התיק בדיוק כמו שהוא מתוך הקטלוג באתר ללא כל שינוי או תוספת. כשהסתכלתי באתר ראיתי שהם מגדירים את כל המוצרים שלהם כהזמנה מיוחדת גם אם אינך עושה שום שינוי ומזמין את המוצר בדיוק כפי שהוא מוצג בקטלוג. - האם כל מוצר שנכתב עליו "הזמנה מיוחדת" גם אם אין שום בקשה מיוחדת לשינוי המוצר הבסיסי, נחשב הזמנה שאין אפשרות להחזירו ולקבל עליו החזר כספי? 2. אחרי ויכוחים רבים החברה החליטה ללכת "לפנים משורת הדין" ולאפשר לי להחזיר את התיק למעט 5% של דמי המשלוח מצידם, אך לא איפשרו לי להגיע אליהם אלא רק לשלוח בדואר רשום חוזר. - האם מותר להם לא לאפשר לי להחזיר את המוצר במקום, ובמידה והחזרתי דרך דואר רשום האם אני עדיין צריכה לספוג את ה 5% של המשלוח? 3.החברה שלחה לי את התיק עטוף בשקית ניילון ומעטפה, כאשר החזרתי להם את התיק עטפתי אותו בשקית ניילון חדשה כי השקית המקורית הייתה קרועה. החברה סרבה לקבל את התיק בגלל שהוא לא חזר בשקית המקורית - האם איני יכולה להחזיר מוצר שנקנה דרך האינטרנט לאחר שפתחתי אותו מהשקית המקורית? אם כך הדבר כיצד הייתי יכולה לראות את המוצר? | ||
| 28/3/2019 22:01 | הדר |
החזר תיק שנקנה באינטרנט |
| 29/3/2019 14:33 | המועצה לצרכנות |
re:החזר תיק שנקנה באינטרנט |
| 29/3/2019 22:09 | הדר |
re:re:החזר תיק שנקנה באינטרנט |