חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול עיסקה על ריהוט שהגיע לא כפי ההזמנה, ועבר זמן האספקה
מחבר:אבי צייגר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:27/03/2019
שעה:15:04:07

בתאריך 15/01/2019 הייתי בחנות ורכשתי ספה בהזמנה לפי מידות מדוייקות, הובטח לי שהספה תסופק בתוך 21 יום, שילמתי את כל הכסף באשראי בתשלום אחד.

כעבוד 21 יום קיבלתי לבית ספה גדולה ב20 ס"מ מההזמנה, זה גודל קריטי שחוסם לי את כל הסלון, התקשרתי לבית העסק ואמרו לי שתוך 14 יום ישלחו איש שירות, יש לציין שזה היה כבר אחרי ימי האספקה שסוכמו בחוזה.
מאז עברו חודשיים והם לא פונים אלי אני מידי פעם מתקשר והם אומרים שהם מטפלים...

לאחרונה התקשרו ואמרו שאני יבחר ספה חדשה כיון שהם לא יכולים לספק לי את הספה במידות שביקשתי, בעצם יש פה הפרה של החוזה, אני ביקשתי את הכסף חזרה והם לא מוכנים לשחרר אותו אע"פ שהבהרתי להם שהם מחזיקים את כספי בניגוד לחוק.

אני מעוניין לבטל את העיסקה כיון שלא התרשמתי מהחנות לטובה הספה סופקה באיכות גרועה ולא נראית כמו הספה בתצוגה, אני לא סומך עליהם יותר.
הוא הוסיף ואמר שהם סוגרים את העסק עוד שבוע אז כדאי לי לקחת ספה חדשה או שאני יפסיד את הכסף.

אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לאזרח מסכן ותמים שלא ידע שיש פושעים במדינת ישראל

תודה מראש
27/3/2019 15:04 אבי צייגר ביטול עיסקה על ריהוט שהגיע לא כפי ההזמנה, ועבר זמן האספקה
28/3/2019 13:37 המועצה לצרכנות    re:ביטול עיסקה על ריהוט שהגיע לא כפי ההזמנה, ועבר זמן האספקה
1/4/2019 15:24 אבי צייגר       re:re:ביטול עיסקה על ריהוט שהגיע לא כפי ההזמנה, ועבר זמן האספקה
2/4/2019 13:34 המועצה לצרכנות          re:re:ביטול עיסקה על ריהוט שהגיע לא כפי ההזמנה, ועבר זמן האספקה