חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אי עמידה בהסכם אחריות שנרכש לחמש שנים
מחבר:חיים שפירא (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:25/03/2019
שעה:18:42:15

שלום רב,
בשנת 2002 קניתי מדיח כלים מחברת CSB. לפני כשנה התקלקל המדיח וטכנאי שהזמנתי בתשלום מהחברה הנ"ל מכר לי ביטוח על המדיח לחמש שנים.
בכתב השירות נאמר כי "החברה תתקן כל קלקול במכשיר וככל הנחוץ תחליף (לפי שיקול דעתה הבלעדי) כל חלק הטעון החלפה, על מנת להביא את המכשיר לפעילות תקינה, בכפוף לתנאים המפורטים בכתב שירות זה"
בערך לפני שבועיים (בין 10.3-14.3) פניתי לחברה לקבלת אחריות על חלק שהתקלקל במכשיר ומכוסה באחריות. טכנאי שבא וראה שלא בסדר פירק את החלק ע"מ לתקן אותו במעבדת החברה. ביום ראשון האחרון (25.3) התקשרתי אליהם לברר מה קורה עם התיקון ואמרו לי שלא הצליחו לתקן את החלק וגם לא ניתן להזמין חדש מאחר ומדובר במדיח ישן שלא מייצרים לו כבר חלקי חילוף. נאמר לי שתחזור אלי מנהלת שירות לקוחות בתוך שבע ימי עסקים.
השאות שלי הם:
א. לאיזה פיצוי אני זכאי בהתאם לחוק על זה שהחברה לא עומדת באחריות (אין סעיף בכתב השירות הפוטר במקרה שלא מצליחים לתקן או במקרה של מוצר ישן). האם יש עילה לדרוש מדיח חדש או רק משומש או שרק החזר דמי ביטוח?
ב. האם החברה רשאית סתם לדחות אותי בשבוע עד שהמנהלת תדבר איתי?
(יש סעיף האומר "לוח הזמנים להיענות החברה לקריאות שירות של הלקוח (כאשר השירות ניתן במקום מגורי הלקוח) ... תוך 7 ימי עסקים" אבל עברו כבר שבע ימי עסקים מאז שפניתי בנוגע לתקלה הנ"ל והחברה ממשיכה לדחות אותי סתם)
25/3/2019 18:42 חיים שפירא אי עמידה בהסכם אחריות שנרכש לחמש שנים
26/3/2019 13:56 המועצה לצרכנות    re:אי עמידה בהסכם אחריות שנרכש לחמש שנים