חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

עוגמת נפש לי ולאישתי בבית מלון
מחבר:אביב (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:25/03/2019
שעה:12:26:04

אני ואישתי הגענו למלון סיטי טאואר ברמת גן כדי לחגוג יום הולדת סך הכל ל24 שעות בשעה שתיים קיבלנו חדר שהוא היה מטונף להפליא עובש בכל חדר האמבטיה לאחר מכן העבירו אותנו לחדר אחר שלא רק שהיה עובש באמבטיה גם התריסים של המזגן היו מזוהמים ברמה מחרידה לאחר מכן שודרגנו לסוויטה אך זה היה למעשה הביזיון הכי גדול שלא מספיק שהיו צפצופים ברמה שמחרישה אוזניים אלא הטלויזיה לא עבדה הפלא ופלא עובש גם בחדר הסוויטה באמבטיה פרקט מלוכלך ברמות מחרידות וכמובן התריסים של המזגן קיבלנו החלטה לקחת את הכסף חזרה שבסך הכל היינו שם ארבע שעות ולחזור חזרה לבית מאוכזבים לסופ"ש שחיכינו לו די הרבה זמן לאחר פוסט שהעליתי בפייסבוק חזרו אליי מנהל קשרי לקוחות שלהם והציע הטבה שהיא למעשה סופ"ש באותו בית מלון בחינם אך אנחנו לא קיבלנו זאת מכיוון שאנחנו מעוניינים לנפוש במלון אחר של פתאל ולא לחזור לאותה זוהמה ואז הציעו יום כיף ללא שינה באיזה מלון שאבחר אך שוב סירבנו מכיוון שאנחנו יצאנו מאוכזבים ברמות קשות מאותו סופ"ש ולכן אנחנו מעוניינים לקחת את ההטבה אבל אך ורק במלון אחר השייך לפתאל זה לדעתי פיצוי הולם מה אני יכול לעשות בנידון אשמח אם תעזרו לי?
25/3/2019 12:26 אביב עוגמת נפש לי ולאישתי בבית מלון
26/3/2019 08:58 המועצה לצרכנות    re:עוגמת נפש לי ולאישתי בבית מלון
26/3/2019 10:38 אביב       re:re:עוגמת נפש לי ולאישתי בבית מלון
26/3/2019 10:38 אביב       re:עוגמת נפש לי ולאישתי בבית מלון