| מחבר: | אורית שכטר (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 25/03/2019 |
| שעה: | 11:31:20 |
|
שלום רב,
מאז שיחתנו הגשתי תלונה במועצה לצרכנות ובמקביל פניתי לספק בבקשה לביטול העיסקה ולהחזר כספי
להלן תשובתו:
שלום רב,
אנו דוחים את הטענות השקריות שלך וחבל שהלקוחה מנסה להוציא לנו שם רע בלי שום סיבה מוצדקת.
מספר עובדות:
1. הלקוחה הזמינה ארון ובקשה לספק דחוף, אנחנו הזמנו את הארון בדחיפות ללקוחה ויצרנו קשר עם הלקוחה על מנת לספק את הארון לבקשתה.
2. הארון חיכה ללקוחה זמן רב במחסן ושלחנו מספר רב של תזכורות ללקוחה על מנת שתגיע לקחת את הארון.
3. לאחר מספר חודשים הגיעה הלקוחה לחנות וטענה שעברה תקופה אישית לא טובה ומבקשת להחליף את הארון. לא ברור, מה הקשר בין התקופה האישית הלא טובה להחלפת הארון. לאחר מכך, נודע לנו שהלקוחה טעתה במידות הארון ומבקשת לבצע החלפה של הארון. הוסבר ללקוחה שלא ניתן לבצע החלפה של הארון מול הספק.
4. הלקוחה התחילה לאיים עלינו שתשלח מכתב מעו"ד ותפגע בשמנו הטוב. (תוגש תביעה משפטית כנגד הלקוחה במקרה של פגיעה בשם הטוב שלנו)
5. הלקוחה התחילה להרים את הקול בחנות וגרמה למאומה בחנות. (יש עובדים ולקוח בחנות שיכולים להעיד על כך)
6. הלקוחה ניגשה ללקוח בחנות ואמרה לו שלא לקנות בחנות שלנו, בטענה שאנחנו רמאים. (האירוע מצולם במצלמות האבטחה של החנות)
7. לאחר מכך, התקשרתם ובקשתם שוב להחליף את הארון. על מנת לעזור, פנינו לספק וקיבלנו אישור מיוחד וחריג לביצוע ההחלפה.
8. לאחר החזרת הארון לספק חזרתם בכם ואתם מבקשים ביטול עסקה. למעשה, שקרתם בזה שביקשתם החלפה של הארון על מנת, לגרום להחזרת הארון לספק וכביכול להתנער מהעובדה שאתם הזמנתם ארון ומחויבים לעסקה.
9. החוק לא מאפשר ללקוח ביטול עסקה במקרה זה.
מעבר לכך, אני חושב שהלקוחה צריכה להתבייש בהתנהגות שלה בחנות. אנחנו באים לעבודה על מנת לפרנס ילדים, בושה וחרפה ללכת ולפגוע בפרנסה של אנשים.
את יכולה לפנות לנציגת מכירות שלנו בשם גליה על מנת לבצע החלפת ארון או לגשת לבית המשפט.
בברכה,
אסף
אודה לך בבקשה על הנחיה כיצד עלי להמשיך לפעול במטרה לקבל את כספי בחזרה(בקיזוז דמי ביטול)
תודה
אורית שכטר 0546685685
|
|
|
| 19/3/2019 15:06 |
אורית שכטר |
החזר כספי בגין מוצר שלא נילקח | | מחבר: | אורית שכטר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 19/03/2019 | | שעה: | 15:06:08 |
| שלום רב,
בתאריך 14.12.18 ביצעתי תשלום בסך של 2,500ש"ח בגין הזמנה של כיור בחברת "ברזים" מפ"ת,
מנהל הסניף אסף בדק ואמר כי המוצר במלאי, מאחר והייתי בתהליך שיפוץ הדירה לא לקחתי את המוצר ואסף אמר שהם שומרים לי המוצר במחסן,
לקראת סוף השיפוץ התברר כי מידות הכיור אינן תואמות לכיור עליו שילמתי, כשהגעתי לחנות, אסף אמר כי אני לא יכולה להחליף הכיור למוצר אחר והתנהג בבריונות,
יצרתי קשר עם מחלקת שירות הלקוחות של חב' ברזים מס' פעמים בבקשה לברר האם אני יכולה להחליף המוצר או לחילופין לקבל החזר כספי ונאמר לי כי רק באם הספק יקבל חזרה ויזכה את חב' ברזים בגין המוצר אני אוכל להחליף, חלפו עוד שבועיים ושוב יצרתי קשר עם מח' שירות הלקוחות של חב' ברזים ואז סיוון הנציגה אישרה כי הכיור הוחזר לספק וחב' ברזים הזדכתה עליו, סיפרתי לסיוון הנציגה על התנהגותו של אסף מנהל הסניף וביקשתי לקבל החזר כספי ולא להחליף למוצר אחר אבל אז נעניתי בסירוב כי אני לא זכאית להחזר כספי.
חשוב לי לציין כי הזמנתי מוצר הקיים במלאי (אסף אמר שזה במחסן), שילמתי מלוא תמורתו אולם לא לקחתי אותו,
האם אני לא זכאית להחזר כספי? | |
|
|
|
| 20/3/2019 10:48 |
המועצה לצרכנות |
re:החזר כספי בגין מוצר שלא נילקח | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 20/03/2019 | | שעה: | 10:48:47 |
| אורית שלום רב,
בהמשך לשיחתנו הטלפונית, את זכאית לביטול העסקה ,בהתאם לתקנות הגנת הצרכן (ביטול עסקה) בכפוף לתשלום בסך שלא יעלה על 5% או 100 ש"ח, על פי הנמוך מביניהם. | |
|
|
|
| 25/3/2019 11:31 |
אורית שכטר |
re:re:החזר כספי בגין מוצר שלא נילקח | | מחבר: | אורית שכטר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 25/03/2019 | | שעה: | 11:31:08 |
| שלום רב,
מאז שיחתנו הגשתי תלונה במועצה לצרכנות ובמקביל פניתי לספק בבקשה לביטול העיסקה ולהחזר כספי
להלן תשובתו:
שלום רב,
אנו דוחים את הטענות השקריות שלך וחבל שהלקוחה מנסה להוציא לנו שם רע בלי שום סיבה מוצדקת.
מספר עובדות:
1. הלקוחה הזמינה ארון ובקשה לספק דחוף, אנחנו הזמנו את הארון בדחיפות ללקוחה ויצרנו קשר עם הלקוחה על מנת לספק את הארון לבקשתה.
2. הארון חיכה ללקוחה זמן רב במחסן ושלחנו מספר רב של תזכורות ללקוחה על מנת שתגיע לקחת את הארון.
3. לאחר מספר חודשים הגיעה הלקוחה לחנות וטענה שעברה תקופה אישית לא טובה ומבקשת להחליף את הארון. לא ברור, מה הקשר בין התקופה האישית הלא טובה להחלפת הארון. לאחר מכך, נודע לנו שהלקוחה טעתה במידות הארון ומבקשת לבצע החלפה של הארון. הוסבר ללקוחה שלא ניתן לבצע החלפה של הארון מול הספק.
4. הלקוחה התחילה לאיים עלינו שתשלח מכתב מעו"ד ותפגע בשמנו הטוב. (תוגש תביעה משפטית כנגד הלקוחה במקרה של פגיעה בשם הטוב שלנו)
5. הלקוחה התחילה להרים את הקול בחנות וגרמה למאומה בחנות. (יש עובדים ולקוח בחנות שיכולים להעיד על כך)
6. הלקוחה ניגשה ללקוח בחנות ואמרה לו שלא לקנות בחנות שלנו, בטענה שאנחנו רמאים. (האירוע מצולם במצלמות האבטחה של החנות)
7. לאחר מכך, התקשרתם ובקשתם שוב להחליף את הארון. על מנת לעזור, פנינו לספק וקיבלנו אישור מיוחד וחריג לביצוע ההחלפה.
8. לאחר החזרת הארון לספק חזרתם בכם ואתם מבקשים ביטול עסקה. למעשה, שקרתם בזה שביקשתם החלפה של הארון על מנת, לגרום להחזרת הארון לספק וכביכול להתנער מהעובדה שאתם הזמנתם ארון ומחויבים לעסקה.
מעבר לכך, אני חושב שהלקוחה צריכה להתבייש בהתנהגות שלה בחנות. אנחנו באים לעבודה על מנת לפרנס ילדים, בושה וחרפה ללכת ולפגוע בפרנסה של אנשים.
את יכולה לפנות לנציגת מכירות שלנו בשם גליה על מנת לבצע החלפת ארון או לגשת לבית המשפט.
בברכה,
אסף
אודה לך בבקשה על הנחיה כיצד עלי להמשיך לפעול במטרה לקבל את כספי בחזרה(בקיזוז דמי ביטול)
תודה
אורית שכטר 0546685685
| |
|
|
|
| 25/3/2019 11:31 |
אורית שכטר |
re:החזר כספי בגין מוצר שלא נילקח | | מחבר: | אורית שכטר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 25/03/2019 | | שעה: | 11:31:20 |
| שלום רב,
להלן תשובתו:
שלום רב,
מספר עובדות:
בברכה,
אסף
תודה
אורית שכטר 0546685685
| |
|
|
|
| 26/3/2019 13:38 |
המועצה לצרכנות |
re:re:החזר כספי בגין מוצר שלא נילקח | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/03/2019 | | שעה: | 13:38:12 |
| אורית שלום רב,
טענת בית העסק אינה מתייחסת באופן ענייני להוראות הדין.
היה ומדובר במוצר קטלוגי שלא סופק עדיין לצרכן, מכל סיבה, על בית העסק מוטלת החובה לבצע ביטול של העסקה בניכוי דמי ביטול.
הטענות השונות לגבי התנהלות אינן מעלות או מורידות מזכותו של הצרכן לבטל את העסקה בנסיבות אלו.
| |
|
|
|
| 26/3/2019 15:26 |
אורית שכטר |
re:re:החזר כספי בגין מוצר שלא נילקח | | מחבר: | אורית שכטר (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 26/03/2019 | | שעה: | 15:26:16 |
| תודה רבה בעבור התגובה ,
מה כעת עליי לעשות כאשר הספק מסרב להחזיר לי החזר כספי?
לתבוע תביעות קטנות?
אודה לך באם תוכלי לחזור אלי לנייד 0546685685
תודה
אורית | |
|
|
|
|
|
|
|