חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול רכישה של קורס באוניברסיטה שבוצע באתר
מחבר:סטודנט (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:23/03/2019
שעה:10:26:22

שלום,
לפני יותר מחודש ביצעתי עסקת אינטרנט לרכישת קורס מהאוניברסיטה כשבפועל הייתי אמור לבצע החלפה לקורס שכבר שילמתי עליו ולא עמדתי בתנאי הלימוד. לאחר פחות מ-24 שעות שהבנתי שעשיתי טעות ונרשמתי לקורס נוסף במקום לבצע החלפה התקשרתי למוקד הטלפוני של האוניברסיטה וביקשתי לבטל את ההרשמה לקורס הנוסף, הציגה בטלפון אמרה לי שהתשלום כבר נקלט ולא ניתן לבטל את העסקה ולכן עליי לפנות במייל למחלקת ההרשמות. לאחר אותה שיחה במהלך שבועיים לא יצרו איתי קשר מהאוניברסיטה ואני רדפתי אחריהם כולל נציג במוקד שהבטיח שיחזור אליי ולא חזר ולאחר יותר משבועיים כאשר דיברתי עם נציגה ודרשתי לקבל שיחת מנהל חזרה אליי בכירה במוקד והסכימה עם טענותיי שמדובר בטיפול לקוי ואמרה שתטפל בבקשה במהירות. עברו עוד כמה ימים ולא קיבלתי שום תגובה ובינתיים ירד חיוב בסך של כמעט 2000 ש"ח באשראי על הקורס שנרשמתי בטעות. לאחר שלושה שבועות מרגע הפניה הראשונה חזרה אליי מנהלת מחלקת הרשמה והבטיחה שתוך כמה ימים יזכו אותי (בהעברה בנקאית). כמובן שהדבר לא קרה וכיום עבר יותר מחודש מרגע הפניה הראשונה ועדיין לא קיבלתי את כספי בחזרה. כרגע אני משלם על שלושה קורסים ולומד בפועל שניים. להרגשתי ישנה כאן הטעיה חמורה מלכתחילה כאשר לא קיבלו את בקקשתי לבטל את העסקה פחות מ-24 שעות לאחר ביצועה ובנוסף טיפול לקוי ביותר כאשר מעל חודש איני מקבל מידע אלא אם אני פונה וכמובן שהאוניברסיטה נכשלת בלקיים הבטחותיה בנוגע לזיכוי. מה עליי לעשות? והאם ניתן לפנות להליך משפטי בנושא?
תודה.
23/3/2019 10:26 סטודנט ביטול רכישה של קורס באוניברסיטה שבוצע באתר
24/3/2019 14:01 המועצה לצרכנות    re:ביטול רכישה של קורס באוניברסיטה שבוצע באתר