חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ספות סלון שהתקבלו בבד בגוון שונה משהוזמן
מחבר:אלינור (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:20/03/2019
שעה:15:03:14

שלום רב,
לפני כחצי שנה ביצענו הזמנת ספות סלון בהתאם לצבע מסוים מקטלוג- גוון של אפור. כאשר התקבלו הספות הבחנתי שהצבע שונה מכפי שזכרתי, אמרתי זאת למובילים אשר הראו לי תעודת משלוח ובה כתוב במפורש שסופקו ספות עם השם והמספר הקטלוגי של הגוון שתאמו במדויק לאלו הרשומים בפרטי ההזמנה המקורית. שיערתי שפשוט לא זכרתי היטב את הגוון. בשל מס' תלונות נוספות שלי לגבי בעיות באיכות המוצר, פניתי מיד עם הגעת הספות לבית העסק בו רכשתי (כאשר הנגרייה המבצעת בפועל היא בית עסק נפרד, מעין 'קבלן ביצוע'). לאור תלונותיי נפתחה לי קריאת שירות ולאחר זמן ניכר נקבע לי ביקור של הבעלים של הנגרייה לבירור תלונותיי ותיקון בביתי. לאחר תיקון שבוצע למקצת מריפודי הספות, הוחזרו כיסויי הכריות לבית העסק בו ביצעתי את ההזמנה. כאר הגעתי לאסוף אותם, השוויתי את הגוון שלהם לקטלוג האריגים ממנו בחרתי בעת ביצוע ההזמנה ונדהמתי לגלות כי מדובר בגוון שונה לחלוטין של אפור, הרבה יותר כהה מזה שהזמנתי ובהפרש של 5 גוונים מזה שקיבלתי בפועל. מיד פניתי למוכר שטען שההזמנה נעשתה מול מוכר אחר בסיומה, ולכן עלי לפנות אליו. ביקש שאצור קשר לאחר יומיים וגם אז לא קיבלתי מענה. לאחר מס' ימים תפסתי את הבחור שביצע את ההזמנה בפועל ולאחר ששמע את טענותיי אמר שיבדוק את העניין, אך מעריך שתהיה בעיה לפתור זאת בשל הזמן שעבר מאז הרכישה. שאלתי היא כזאת: האם יש משמעות לזמן שעבר, שכן אני חשדתי שמדובר בגוון שונה מיד עם ההובלה אך הראו לי מסמך שמתאר בדיוק את הגוון שהזמנתי, ולכן הערכתי שבחרתי בחנות גוון לא מדויק לרצונותיי, וכמובן שלא הייתה לי דוגמה להשוואה (מדובר על גוונים של אפור ולא שקיבלתי צבע שונה לחלוטין כמו בורדו, שאז הייתי מבינה מיד שמדובר בטעות שלהם). מלבד זאת, לא ברור לי מה ההבדל מבחינת הנגרייה שביצעה אם היו מגלים זאת בשלב מוקדם יותר, הספות הן בגודל ייחודי, ייצור מיוחד מותאם לבקשתי ולא סטנדרט, כלומר הריפוד מתאים רק לספות שלי ולא ניתן למכור אותו שוב. ודבר נוסף, ברגע שהנגרייה הדפיסה תעודת משלוח בה רשמה את גוון הבד שאני הזמנתי והוא בוודאות לא הגוון בו השתמשו, האם זה לא בעייתי מבחינתם? מתנצלת על אורך הסיפור. אשמח לספק פרטים נוספים כנדרש. תודה מראש!
20/3/2019 15:03 אלינור ספות סלון שהתקבלו בבד בגוון שונה משהוזמן
24/3/2019 08:50 המועצה לצרכנות    re:ספות סלון שהתקבלו בבד בגוון שונה משהוזמן