חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חברת ישראכרט
מחבר:מלי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:20/03/2019
שעה:12:46:10

שלום
שמי מלי ואני נכה 100 אחוז לצמיתות.
חברת ישרכארט מפרסמת כי היא פתחה מועדון שנקרא עדיף שהוא אמור לספק הטבות לציבור הנכים בישראל. חברת ישראכרט מתנה את הצטרפות הנכים למועדון בהנפקת כרטיס אשראי בנקאי או חוץ בנקאי. ורק למי שיש כרטיס אשראי יכול להצטרף למועדון עדיף.
מאחר ולפני מעל 8 שנים סיימתי הליך של פשיטת רגל. אז חשבוני מתנהל בבנק הדואר וכן כרטיס האשראי של ישראכרט דיירקט (על בסיס מזומן) מתנהל דרך החשבון בבנק הדואר.
כשבקשתי להצטרף למועדון עדיף ולהינות מההטבות שיש לציבור הנכים. מסתבר לי שאני לא יכולה להצטרף למועדון רק בגלל שאין לי כרטיס אשראי רגיל. כשבקשתי להנפיק כרטיס חוץ בנקאי אז כמובן שסורבתי - מבלי שהצליחו לנמק לי מדוע אני מסורבת. מצד אחד מועדון עדיף מיועד לציבור הנכים - ומצד שני מסתבר שגם אם אתה נכה אני לא יכולה להיות חברה במועדון עדיף. וגם לא יכולה להסב את הכרטיס שיש לי למועדון עדיף.
ברור לי שמדובר בחברת ישראכרט שזכותה המלאה לסרב להנפיק כרטיס אשראי וגם היא לא חייבת לנמק מדוע...אבל מצד שני כשהיא מאגדת את ציבור הנכיס תחתיה היא יכולה לסרב להכניס למועדון נכים? כאילו זה נשמע תמוה..ואני לא בטוחה שיש פה סוג של אפליה.
השאלה היא אם אפשר לעשות עם זה משהו...הדבר מאד חשוב לי כי מועדון עדיף מספק גם תעודת נכות בינלאומית..אשמח לתשובתכם בעניין זה.
בברכת חג פורים שמח
מלי
20/3/2019 12:46 מלי חברת ישראכרט
20/3/2019 17:25 המועצה לצרכנות    re:חברת ישראכרט