חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

המשביר לצרכן
מחבר:אליאן (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:19/03/2019
שעה:21:12:00

שלום רב,
אני אתחיל בזה שתהיה זאת פניה מאוד ארוכה ואם יש דרך לדבר עם מישהו חוץ מהפורום אשמח.
אני קניתי לפני שבועיים 2 חזיות מאותו דגם במשביר לצרכן, לאחר שכיבסתי אותן כי אני לא לובשת משהו שמישהו אחר מדד מסיבות בריאותיות התברר כי החזיה כלומר שתיהם גורמות לי לנזק גופני (פצעה אותי בצדדים), פניתי לסניף עצמו ונאמר לי שהגורם הבכיר הוא דרך שירות הלקוחות שלהם בטלפון ( השיחה מוקלטת).
פניתי טלפונית לשירות (השיחות מוקלטות) והסברתי את המקרה ושאיני מעניינת להחליף כי צבע/מידה או כל דבר אחר לא מתאים אלה כי הם גורמות לי נזק גופני. התשובה שלהם היתה כי לפי תכנון המועצה הצרכנית כלומר אתם ומשרד הבריאות אין באפשרותי להחליף אחרי כביסה ( למרות שזה לא מובן יכלתי ללבוש ללא כביסה זה אותו הדבר מבחינתם ולא היו יודעים מזה). ביקשתי שיגידו לי שם של מנהל כדי לבדוק את הנושא איתם ועם עו"ד מאחר ואני רוצה לבטל את העסקה בכ"א ולהחזיר אותם גם אם הם לא מקבלים בנוסף להגיש תביעה בנושא.
אני שמתי 400 ש"ח על שתי חזיות וזה במבצע כלומר עולות יותר והמוצר פגום. הם לא לוקחים אחריות ומסרבים לעזור לי.
בנוסף אני אלך לקופת חולים כדי להראות להם את הפצעים שיש לי רשום בתיק הרפואי.
מה אפשר לעשות מבנושא? והאם מותר ה\להם למכור לי חזיות שהברזלים בצדדים גורמות לנזק גופני ? חשוב להדגיש שהמידה בסדר ולא קטנה יש מרווח של אצבע זאת אומרת לא צמודות מדיי.
תודה
19/3/2019 21:12 אליאן המשביר לצרכן
20/3/2019 11:35 המועצה לצרכנות    re:המשביר לצרכן