חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חידוש מנוי אוטומטי בחדר כושר ספייס כפר סבא, ללא ידיעת בעל המנוי
מחבר:עידית (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:18/03/2019
שעה:12:06:36

בספטמבר 2017 עשינו מנוי לבן שלי לחדר הכושר ספייס בכפר סבא. המנוי היה לשנה ונכתב בחוזה תאריך סיום המנוי בספטמבר 2018, והמנוי תואר כ"מנוי נוער שנתי".
מסתבר שבסיום המנוי, המשיכו לחייב אותנו על המשך המנוי באופן אוטומטי, וללא יידוע. כששאלתי מה הסיבה, נטען שחתמתי על "מנוי רץ" (זה השם שהם השתמשו) שאומר שהמנוי מתחדש אוטומטי והוא לתקופה בלתי מוגבלת, ורק אם אני רוצה לסיים, אני צריכה להודיע לפחות חודש מראש.
למרות שטענתי שאין סעיף כזה שנקרא "מנוי רץ" בחוזה ושאף אחד לא יידע אותי בדבר החידוש האוטומטי, טענו בספייס שלא קראתי את האותיות הקטנות שאומר שזה מנוי לתקופה מוגבלת (בדיעבד ראינו שאכן כך כתוב בחוזה החתום, אולם זה נמצא בפסקה בתחתית העמוד, שעליה לא חתמנו, והפסקה מציינת "באישור המנהל" כך שזה לא נראה חלק ממה שבעל המנוי חותם עליו).
האם הכנסת תת סעיך כזה, באמת מאשר להם לעשות חידוש מנוי באופן אוטומטי ללא אישורי או ללא ידיעתי לאחר תום המנוי? אשמח להתייעצותכם בנושא.
תודה,
עידית
18/3/2019 12:06 עידית חידוש מנוי אוטומטי בחדר כושר ספייס כפר סבא, ללא ידיעת בעל המנוי
18/3/2019 15:31 המועצה לצרכנות    re:חידוש מנוי אוטומטי בחדר כושר ספייס כפר סבא, ללא ידיעת בעל המנוי
19/3/2019 09:53 עידית       re:re:חידוש מנוי אוטומטי בחדר כושר ספייס כפר סבא, ללא ידיעת בעל המנוי