| מחבר: | שיר שלום (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 17/03/2019 |
| שעה: | 14:46:49 |
|
שלום וברכה
רכשתי מקרר מתצוגה סמסונג מתצוגה. לשאלתי ענו לי הן בחנות, והן מתקין המקרר שכתב האחריות שקבלתי הינו כתב אחריות מלא ורגיל לחלוטין.
לאחר שהותקן המקרר התברר שיש שני בעיות, האחת ששקע המקרר שבור, והשניה שאחד ששקע קטן המחבר את דלת המקרר לגוף המקרר נשבר, ודבר זה יצר מספר בעיות.
טכנאי נשלח על ידי חברת אלקטרוניקס פרו, ואת השקע גזר ושם שקע פשוט וזמני, ואת השקע הקטן בין הדלת למקרר גזר והדביק בסלוטייפ. הסבתי את תשומת ליבו שאינם עומדים בתנאי האחריות, והוא אמר לי לפנות לחברה.
בכתב האחריות מופיע כך:
1. אנו מתחייבים לתקן ללא תמורה כל קלקול במוצר שנתגלה בתקופת האחריות, כולל החלפת חלפים שיהיו דרושים לתיקון המוצר בחלפים חדשים ומקוריים. עד כאן.
אני כחודש וחצי רודף אחרי החברה, אך הם טוענים כי 'כל החלפים מקוריים', דבר שוודאי אינו נכון כפי שראיתי בעיני, וכן הם טוענים 'שהמקרר מקרר היטב, ואנחנו מחוייבים לתקינות המוצר, המוצר שלך עובד'. אך בפועל אינני יכול לנתק את הדלת ללא טכנאי, ולכן אם אעבור דירה בתום תקופת האחריות עלי לשלם לטכנאי שיפרק את הדלת לפני הובלה, ושוב שיגיע להרכיב אותה לאחר מכן. אך הם טוענים בכל תוקף שכיון שאני לא עובר דירה כל יום, והמקרר עובד, הם מצידם לא חייבים לי כלום.
האם הם צודקים? אם לא, מה עלי לעשות? מה יכול לפסוק בית משפט במצב כזה?
אודה לתשובתכם בהקדם.
בברכה! |
|
|