חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

קבלת פריט לא נכון
מחבר:אבי צייגר (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:15/03/2019
שעה:14:05:48

רכשתי ספה בהזמנה אישית ומדוייקת לפי מידות מדוייקות, שילמתי את כל הכסף באשראי בתשלום אחד, והתחייבו לי שיספקו את הספה בתוך 21 ימי עסקים.
ממש הרגע האחרון של הזמן קיבלתי את הספה שילמתי עבור ההובלה, וגיליתי לצערי הרב שהספה גדולה ב15 סנטימטר מהמידה המבוקשת מה שהיה קריטי בבית שלי, הספה חוסמת את דלת הסלון ובעצם אין אפשרות להעמיד אותה ליד הקיר אלא רק במרכז הבית והיא ממש חוסמת לנו את מרחב התנועה בבית.
מיד התקשרתי לבית העסק ושאלתי מה קורה, הם אמרו לי שאני צודק והם עשו טעות במידה, אמרתי להם שיבואו כמה שיותר מהר לקחת את הספה, והם אמרו לי שהם יכולים להתחייב שאיש שירות יבוא לבדוק מה קורה תוך 14 ימי עסקים נוספים, אמרתי להם שיזדרזו כמה שיותר מהר כי ממש צפוף לי בבית, הם אמרו שישתדלו אבל הם לא מבטיחים שום דבר.
כשעברו 14 הימים ולא דיברו איתי כלום התקשרתי שוב, בית העסק אמר שהם מעבירים את זה הלאה.
ומאז עבר כמר חודש שמידי פעם אני מדבר ואין שום מענה, פשוט דוחים אותי בקש וכבר עברו חודשיים שספה ענקית שוכבת אצלי בבית.
הגשתי תלונה אצל חברת האשראי והם אמרו שכל מה שהם יכולים לעשות זה לשלוח מכתב לבית העסק שהתייחסו אלי, ואין להם שום קלף מיקוח נגדם כי אי אפשר לבטל עסקה כיון שהם סיפקו מוצר.
בקיצור אני חסר אונים יושב עם ספה ענקי בבית ששילמתי עליה את מיטב כספי וברגע שקיבלתי את הכסף הפנו לי את הגב ופשוט לא מתייחסים אליי.
אשמח מאוד אם תוכלו להגיש לי עזרה
15/3/2019 14:05 אבי צייגר קבלת פריט לא נכון
17/3/2019 10:58 המועצה לצרכנות    re:קבלת פריט לא נכון