| ![]() |
| רישום בחשבונית - פגם אי התאמה- ביטול | ||
| מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 13/03/2019 | |
| שעה: | 12:07:43 | |
| שלום וברכה.
תודה על השירות היוצא מן הכלל על שאתם מגישים לציבור. רכשתי טלויזיה לאחר 4 ימים הודעתי על תקלה למוכר . המוכר ביקש לבדוק עם חב' השרות ואכן בסופו של יום הוחלף מכשיר חדש שאף הוא התגלה כתקול. דרשתי לבטל עסקה , לא נעניתי (קיים תיעוד לכל שלב בפניותיי. נערך דיון ראשוני בביהמ"ש . ונקבע להוכחות. היות והמכשירים המקולקלים נמסרו לחב' השרות אין בידי מכשירים לשם הוכחה של התקלות, אך מאימתי מחליפים מכשיר חדש ? אלא לאחר שהתגלו בו תקלות . ****האם זו הוכחה מספקת וסבירה? בעייה נוספת היא- רישום בחשבונית על שם עסק. הטלויזיה הותקנה בביתי וכך כל 3 הטכנאים שבאו ראו זאת. ברם בשנת 2015 רכשתי טלויזיה לבית כנסת ונרשמו שם פרטי עסק. ידוע שחב' מזהים לקוח לפי מס' פון או ת.ז. , וזה מה שמסרתי ברכישה האחרונה . ללא שימת לב הועתקו אותם פרטים משנת 2015. בדיון המיקדמי נטען כי אני עסק .. וזה ממש לא נכון כפי שתואר לעיל. ***כיצד אני יכול לפעול כדי להוכיח זיהוי ביני לבין המכשיר שנרכש לביתי מבחינה משפטית.?? נותרה לי ברירה של הבאת עד למשפט שיאשר את דבררי\טיעוניי , *** יש עוד מה לעשות מבחינה משפטית ?? אודה לכבודכם על הסיוע באמור לעיל. בברכה משה | ||
| 13/3/2019 12:07 | משה |
רישום בחשבונית - פגם אי התאמה- ביטול |
| 13/3/2019 14:28 | המועצה לצרכנות |
re:רישום בחשבונית - פגם אי התאמה- ביטול |
| 19/3/2019 13:25 | משה |
re:re:רישום בחשבונית - פגם אי התאמה- ביטול |