| ![]() |
| חברת אמבולנט הדורשת תשלום על שירוץ ומכשיר שמזמן ניתקנו | ||
| מחבר: | טל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 13/03/2019 | |
| שעה: | 10:44:41 | |
| שלום,
במרץ 2015 הסתיים חוזה בין אימי לבין חברת אמבולנט, חוזה שלא חודש מעולם, להיפך, סיימתי את ההתקשרות עם חברת אמבולנט מכיוון שהחלפתי אותה בחברת שירות אחרת עבור אימי ז"ל כי הם לא עמדו במחויבויות שלהם. אציין כי אין ברשותי מסמך שמאשר התנתקות מכיוון שעשיתי זאת טלפונית ואף ביטלתי את כרטיס האשראי. לא גרתי עם אימי לכן אין לי שום אינדיקציה לדעת אם חברת אמבולנט אספה את הדברים ממנה כמו שהתחייבה או לא. אימי נפטרה כשנה וחצי לאחר מכן ומספר חודשים לאחר פטירתה, נזכרו מחברת אמבולנט ש"יש אצלינו ציוד" וזאת מאחר שפתאום שמו לב שבמשך התקופה הזו בעצם לא חוייבנו באשראי כי ביטלתי את ההוראה. פעם בשנה הם נזכרים בנו ומתקשרים לדרוש תשלום. כל פעם מחדש אני מסבירה כי דירתה של אימי ז"ל פונתה מזמן ולא היה בה ציוד של אמבולנט. היום קיבלתי פנייה במייל עם דרישה לתשלום של 3,600 ש"ח ואיום (לא ראשון אגב) בתביעה. אבקש לדעת מה זכויותי בנושא. כמו כן אשמח לדעת אם זה נחשב הטרדה, איום וסחיטה, מכיוון שלא פעם הוסבר להם העניין וכל פעם הסכום גדל וציוד חדש מומצא. אימי ז"ל לא השתמשה בשירות שלהם ממרץ 2015 , אני מניחה שאת זה אפשר להוכיח על ידי חברת נטלי שסיפקה לנו שירות בתקופה שבין מרץ 2015 ועד פטירתה של אימי באוגוסט 2016. תודה מראש על ההתייחסות. | ||
| 13/3/2019 10:44 | טל |
חברת אמבולנט הדורשת תשלום על שירוץ ומכשיר שמזמן ניתקנו |
| 13/3/2019 13:52 | המועצה לצרכנות |
re:חברת אמבולנט הדורשת תשלום על שירוץ ומכשיר שמזמן ניתקנו |